19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Parti Teşkilat Akademisi başladı

Kocaeli 03.04.2016 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ak Parti Teşkilat Akademisi başladı

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitim programı başladı. Haftasonu gerçekleşen eğitim ilk olarak sabah saatlerinde Kartepe teşkilatlarına, öğleden sonra Darıca teşkilatlarına eğitim verildi. Eğitim programı her cumartesi 9.30’da yapılacak ve 6 hafta sürecek. AK Parti İl başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitim programının ilki KOÜ Derbent Uygulama Otelinde yapıldı. 6 hafta sürecek programda Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu eğitimci olarak yer alırken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetiminin tamamı programa katıldı. Eğitim programında Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu hükümet icraatları, dış politika, ekonomi ve terör konularında, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ideal teşkilatçılık konusunda, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yeni anayasa ve başkanlık sistemleri konusunda eğitim verdi.  SADECE EĞİTİM DEĞİL Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Kocaeli teşkilatları kuruluşundan beri her zaman eğitime önem verdi. Kocaeli eğitimlerinin birçoğu bu salonda bende ya aldım ya verdim. Bizler özellikle bu dönem için kongremizden beri o kadar yoğun bir süreç geçirdik ki, hep önemsediğimiz eğitimlere zaman bulamadık. Seçim dönemlerini atlattığımız bugünlerde bu eğitim çalışmalarına başlamayı uygun gördük. Bugün ilk eğitimimizi Kartepe ilçemizin tüm teşkilatlarına vereceğiz. İnşallah Kocaeli teşkilatları olarak toplamda 2 bin 500 civarında arkadaşımızla tamamlayacağız. Bugün yaptığımız sadece eğitim ve bilgi alışverişi değil. Bir araya gelmek ve partimiz içindeki meseleleri tartışmaktır” şeklinde konuştu. AYRINTILAR YARIN GAZETEMİZDE

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitim programı başladı. Haftasonu gerçekleşen eğitim ilk olarak sabah saatlerinde Kartepe teşkilatlarına, öğleden sonra Darıca teşkilatlarına eğitim verildi. Eğitim programı her cumartesi 9.30’da yapılacak ve 6 hafta sürecek.

AK Parti İl başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitim programının ilki KOÜ Derbent Uygulama Otelinde yapıldı. 6 hafta sürecek programda Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu eğitimci olarak yer alırken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetiminin tamamı programa katıldı. Eğitim programında Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu hükümet icraatları, dış politika, ekonomi ve terör konularında, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ideal teşkilatçılık konusunda, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yeni anayasa ve başkanlık sistemleri konusunda eğitim verdi. 

SADECE EĞİTİM DEĞİL

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Kocaeli teşkilatları kuruluşundan beri her zaman eğitime önem verdi. Kocaeli eğitimlerinin birçoğu bu salonda bende ya aldım ya verdim. Bizler özellikle bu dönem için kongremizden beri o kadar yoğun bir süreç geçirdik ki, hep önemsediğimiz eğitimlere zaman bulamadık. Seçim dönemlerini atlattığımız bugünlerde bu eğitim çalışmalarına başlamayı uygun gördük. Bugün ilk eğitimimizi Kartepe ilçemizin tüm teşkilatlarına vereceğiz. İnşallah Kocaeli teşkilatları olarak toplamda 2 bin 500 civarında arkadaşımızla tamamlayacağız. Bugün yaptığımız sadece eğitim ve bilgi alışverişi değil. Bir araya gelmek ve partimiz içindeki meseleleri tartışmaktır” şeklinde konuştu.

AYRINTILAR YARIN GAZETEMİZDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.