19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti teşkilata ağırlık verecek

Kocaeli 16.08.2016 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti teşkilata ağırlık verecek

15 Temmuz darbe girişiminin ardından teşkilat çalışmalarını askıya alan ve demokrasi nöbetlerine ağırlık veren AK Parti’de Pazar günü yapılan il başkanlar toplantısında Eylül ayı itibariyle teşkilatçılık çalışmalarına ağırlık verilmesi istendi

AK Parti’nin önceki gün Ankara’da gerçekleştirilen İl Başkanlar Toplantısı ve kuruluş yıldönümü kutlaması ile ilgili İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bilgi verdi. Ceyhan, İl başkanları toplantısında teşkilat çalışmalarına yeniden hız verilmesinin yanı sıra Gönül Köprüsü projesi kapsamında kardeş il olan Mardin’e Kurban Bayramı öncesi ikinci bir ziyaretin yapılmasının gündeme geldiğini belirtti. Mardin ziyaretine bu kez iş adamlarının da dahil edilmesinin söz konusu olduğunu ifade eden Ceyhan, 15’inci kuruluş yıl döneminde de önemli mesajların olduğunu kaydetti.   MARDİN’E İKİNCİ ZİYARET AK Parti’nin genel merkezinde Pazar günü yapılan İl Başkanlar toplantısı hakkında bilgi veren İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, toplantıda Ağustos ayından sonra rutin teşkilatçılık çalışmalarına ağırlık verileceğini kaydetti. Artık çalışmaların normal seyrine döneceğini ifade eden Ceyhan, Gönül Köprüsü projesi içinde yeni çalışmalar olduğunu kaydetti. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezinoğlu’nun bugün kendilerine programın detaylarını vereceğini söyleyen Ceyhan, kardeş şehir Mardin’e ikinci bir ziyaretin olacağını belirtti.   ÇATIDA SIKINTI YOK Kurban bayramından önce Mardin’e ziyaret yapacaklarını ifade eden Ceyhan, bu kez kafileye iş adamlarını ve kısmen basını alabileceklerini söyledi. yardımdan çok kenttin ziyaret edilmesi ve burada çeşitli temasların ağırlıklı olacağı bu çalışmanın detayları ile ilgili bugün genel merkezin kendilerine kesin bilgiyi vereceğini söyleyen Ceyhan, 15’inci yıl kutlamasında ise partinin çatısındaki isimlerin önemli açıklamalar yaptığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayınla bağlandığı kutlamada, Gül ve Davutoğlu’nun da konuşma yaptığını belirten Ceyhan, “Partimizin çatısında en ufak sorun yok” dedi.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından teşkilat çalışmalarını askıya alan ve demokrasi nöbetlerine ağırlık veren AK Parti’de Pazar günü yapılan il başkanlar toplantısında Eylül ayı itibariyle teşkilatçılık çalışmalarına ağırlık verilmesi istendi

AK Parti’nin önceki gün Ankara’da gerçekleştirilen İl Başkanlar Toplantısı ve kuruluş yıldönümü kutlaması ile ilgili İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bilgi verdi. Ceyhan, İl başkanları toplantısında teşkilat çalışmalarına yeniden hız verilmesinin yanı sıra Gönül Köprüsü projesi kapsamında kardeş il olan Mardin’e Kurban Bayramı öncesi ikinci bir ziyaretin yapılmasının gündeme geldiğini belirtti. Mardin ziyaretine bu kez iş adamlarının da dahil edilmesinin söz konusu olduğunu ifade eden Ceyhan, 15’inci kuruluş yıl döneminde de önemli mesajların olduğunu kaydetti.

 

MARDİN’E İKİNCİ ZİYARET

AK Parti’nin genel merkezinde Pazar günü yapılan İl Başkanlar toplantısı hakkında bilgi veren İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, toplantıda Ağustos ayından sonra rutin teşkilatçılık çalışmalarına ağırlık verileceğini kaydetti. Artık çalışmaların normal seyrine döneceğini ifade eden Ceyhan, Gönül Köprüsü projesi içinde yeni çalışmalar olduğunu kaydetti. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezinoğlu’nun bugün kendilerine programın detaylarını vereceğini söyleyen Ceyhan, kardeş şehir Mardin’e ikinci bir ziyaretin olacağını belirtti.

 

ÇATIDA SIKINTI YOK

Kurban bayramından önce Mardin’e ziyaret yapacaklarını ifade eden Ceyhan, bu kez kafileye iş adamlarını ve kısmen basını alabileceklerini söyledi. yardımdan çok kenttin ziyaret edilmesi ve burada çeşitli temasların ağırlıklı olacağı bu çalışmanın detayları ile ilgili bugün genel merkezin kendilerine kesin bilgiyi vereceğini söyleyen Ceyhan, 15’inci yıl kutlamasında ise partinin çatısındaki isimlerin önemli açıklamalar yaptığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayınla bağlandığı kutlamada, Gül ve Davutoğlu’nun da konuşma yaptığını belirten Ceyhan, “Partimizin çatısında en ufak sorun yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.