Ak Parti ve SP Buluştu

Kocaeli 15.10.2018 - 19:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Parti ve SP Buluştu

AK Parti İl Başkanlığına 24 Temmuz’da atanan Abdullah Eryarsoy’u SP İl Başkanı Nurettin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

İl başkanları masası ve ittifakın konuşulduğu toplantıda SP İl Başkanı Nurettin Çelik, kent için yapılan çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını kaydetti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise ittifak konusunun genel merkezlerin konusu olduğunu söyledi.   GECİKMİŞ BİR ZİYARET Abdullah Eryarsoy’un atanmasının ardından gecikmiş bir ziyarette bulunduklarını belirten SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “İktidar partisinin il başkanlığına atanan Abdullah Eryarsoy’u tebrik ediyoruz ve görevinde başarılar diliyoruz. Üyelerimize ve topluma karşı görev ve sorumluluklarımız var. Bu nedenle siyasi partiler olarak hizmet yarışı içindeyiz. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   BAŞKANLAR MASASININ DURUMU Ziyaretin gecikeni olmayacağını söyleyen AK Parti İl Başkan Abdullah Eryarsoy, “Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlerin dediği gibi tüm siyasi partilerimiz dün olduğu gibi bugün de hayırda yarışacaktır” dedi. İl başkanları masasının 24 Haziran seçimlerinin ardından dağıldığı ve yeniden toplanma ihtimali olup olmadığının sorulması üzerine SP İl Başkanı Çelik, “Bu kentte değer katacak siyaseti birlikte yapıyoruz. Ayda bir kere değil her alanda bir araya gelebileceğimiz zemin oluşturmak gerekiyor. Sorunların çözümünde bir araya gelirsek kente değer katarız. Önümüzdeki süreçte yapılan tüm çalışmalarda bir ve bütün olmak için çalışacağız. Böyle bir çalışma olursa biz katkı vermeye hazırız” dedi. AK Parti İl Başkanı Eryarsoy ise “Seçim havasına tekrar girdik. Diğer siyasi partilerle görüşmeden bir şey söylemek doğru değil. Ancak bu tür birliktelikler Kocaeli halkının yararınadır” dedi. Seçimlerde AK Parti ve SP ittifakının söz konusu olup olmadığı ile ilgili soruya ise Çelik, “İttifak için AK Parti çok istiyor ama bizim aldığımız bir karar var” dedi. Eryarsoy ise “İttifak bizi aşan bir karardır. Genel merkezler karar verirse biz birlikte çalışmaya hazırız” dedi.   İLÇE BAŞKANLARI ANKARA’DA AK Parti Genel Merkezi tarafından 2019 yerel seçimleri için çalışmalar hızlandırıldı. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 günlük ilçe başkanları toplantısına Kocaeli’den 12 ilçenin ilçe başkanı katıldı. Yerel seçim gündemli yapılan toplantı Cumartesi günü başladı. Bugün sona eren toplantının ardından ilçe başkanları yarın TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak olan Grup Toplantısına katılacak ve ardından Kocaeli’ye dönecek.   25-26 EKİM’DE TOPLANTI VAR AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Meclis Başkan Vekili Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman genel merkezde 25-26 Ekim tarihlerinde yapılacak olan il başkanları toplantısına katılacak. Yerel seçim gündemli yapılan toplantıda seçim takviminin ve aday belirleme sürecinin netleşmesi bekleniyor.  
AK Parti İl Başkanlığına 24 Temmuz’da atanan Abdullah Eryarsoy’u SP İl Başkanı Nurettin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

İl başkanları masası ve ittifakın konuşulduğu toplantıda SP İl Başkanı Nurettin Çelik, kent için yapılan çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını kaydetti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise ittifak konusunun genel merkezlerin konusu olduğunu söyledi.

 

GECİKMİŞ BİR ZİYARET

Abdullah Eryarsoy’un atanmasının ardından gecikmiş bir ziyarette bulunduklarını belirten SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “İktidar partisinin il başkanlığına atanan Abdullah Eryarsoy’u tebrik ediyoruz ve görevinde başarılar diliyoruz. Üyelerimize ve topluma karşı görev ve sorumluluklarımız var. Bu nedenle siyasi partiler olarak hizmet yarışı içindeyiz. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

BAŞKANLAR MASASININ DURUMU

Ziyaretin gecikeni olmayacağını söyleyen AK Parti İl Başkan Abdullah Eryarsoy, “Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlerin dediği gibi tüm siyasi partilerimiz dün olduğu gibi bugün de hayırda yarışacaktır” dedi. İl başkanları masasının 24 Haziran seçimlerinin ardından dağıldığı ve yeniden toplanma ihtimali olup olmadığının sorulması üzerine SP İl Başkanı Çelik, “Bu kentte değer katacak siyaseti birlikte yapıyoruz. Ayda bir kere değil her alanda bir araya gelebileceğimiz zemin oluşturmak gerekiyor. Sorunların çözümünde bir araya gelirsek kente değer katarız. Önümüzdeki süreçte yapılan tüm çalışmalarda bir ve bütün olmak için çalışacağız. Böyle bir çalışma olursa biz katkı vermeye hazırız” dedi. AK Parti İl Başkanı Eryarsoy ise “Seçim havasına tekrar girdik. Diğer siyasi partilerle görüşmeden bir şey söylemek doğru değil. Ancak bu tür birliktelikler Kocaeli halkının yararınadır” dedi.

Seçimlerde AK Parti ve SP ittifakının söz konusu olup olmadığı ile ilgili soruya ise Çelik, “İttifak için AK Parti çok istiyor ama bizim aldığımız bir karar var” dedi. Eryarsoy ise “İttifak bizi aşan bir karardır. Genel merkezler karar verirse biz birlikte çalışmaya hazırız” dedi.

 

İLÇE BAŞKANLARI ANKARA’DA

AK Parti Genel Merkezi tarafından 2019 yerel seçimleri için çalışmalar hızlandırıldı. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen 3 günlük ilçe başkanları toplantısına Kocaeli’den 12 ilçenin ilçe başkanı katıldı. Yerel seçim gündemli yapılan toplantı Cumartesi günü başladı. Bugün sona eren toplantının ardından ilçe başkanları yarın TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak olan Grup Toplantısına katılacak ve ardından Kocaeli’ye dönecek.

 

25-26 EKİM’DE TOPLANTI VAR

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Meclis Başkan Vekili Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman genel merkezde 25-26 Ekim tarihlerinde yapılacak olan il başkanları toplantısına katılacak. Yerel seçim gündemli yapılan toplantıda seçim takviminin ve aday belirleme sürecinin netleşmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.