AK Parti'ye geçişi hazmedilemedi!

Siyaset 09.07.2020 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti'ye geçişi hazmedilemedi!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP ve İyi Parti’nin ittifakı sonucu İyi Partili Göknur Bektaş meclis üyesi adayı olarak CHP’den listeye girdi. Seçimin ardından Bektaş hem Darıca Belediye Meclis Üyesi hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi oldu. Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa eden Bektaş önce bağımsız meclis üyesi oldu daha sonra da AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda düzenlenen imza töreni ile AK Parti’ye geçtiler. Evet, belki yaptığı doğru olmayabilir ama İyi Partililerin ahlak dışı, bir kadının namusuna, şerefine ve ailesine küfüre varır sözler etmesini tasvip etmiyorum. Siyaset bu kadar kirli olmamalı. Bir kadına bu kadar şuursuzca, edebine namusuna laf söyleyecek kadar çirkin olmamalı. Siyaseti edepli yapmak lazım. Kendisi de eski DSP’li olan, daha önce DSP’den İyi Parti’ye geçen adamın sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi hanımefendiye, bölgemizin meclis üyesi hanıma bu çirkin sözleri söylemesini kınıyorum. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı göreve davet ederek ahlak dışı sözlerde bulunanlar hakkında gerekli işlemleri yapmasını diliyorum. İl başkanının sözde siyasetçi ile ilgili gerekeni yapacağını biliyorum. Göknur Hanım üzerinden şov peşinde olanlara Göknur Hanım en güzel cevabı adliyede verecektir. Gazete olarak bundan sonra İyi Parti’ye tutumumuz farklı olacaktır! Yorum Haber: Abbas Sır

31 Mart yerel seçimlerinde CHP ve İyi Parti’nin ittifakı sonucu İyi Partili Göknur Bektaş meclis üyesi adayı olarak CHP’den listeye girdi.

Seçimin ardından Bektaş hem Darıca Belediye Meclis Üyesi hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi oldu.

Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa eden Bektaş önce bağımsız meclis üyesi oldu daha sonra da AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda düzenlenen imza töreni ile AK Parti’ye geçtiler.

Evet, belki yaptığı doğru olmayabilir ama İyi Partililerin ahlak dışı, bir kadının namusuna, şerefine ve ailesine küfüre varır sözler etmesini tasvip etmiyorum.

Siyaset bu kadar kirli olmamalı. Bir kadına bu kadar şuursuzca, edebine namusuna laf söyleyecek kadar çirkin olmamalı. Siyaseti edepli yapmak lazım.

Kendisi de eski DSP’li olan, daha önce DSP’den İyi Parti’ye geçen adamın sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi hanımefendiye, bölgemizin meclis üyesi hanıma bu çirkin sözleri söylemesini kınıyorum.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı göreve davet ederek ahlak dışı sözlerde bulunanlar hakkında gerekli işlemleri yapmasını diliyorum. İl başkanının sözde siyasetçi ile ilgili gerekeni yapacağını biliyorum.

Göknur Hanım üzerinden şov peşinde olanlara Göknur Hanım en güzel cevabı adliyede verecektir.

Gazete olarak bundan sonra İyi Parti’ye tutumumuz farklı olacaktır!

Yorum Haber: Abbas Sır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.