Ak Partili Başkana Silahlı Saldırı

09.03.2017 - 21:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Partili Başkana Silahlı Saldırı

Ak Partili Başkan silahlı saldırı sonucu yaralandı...

Hakkari'nin  Yüksekova ilçesine bağlı  Esendere Belde Başkanı AK Partili Tayfun Ayhan ve ağabeyi  Murat Ayhan,  PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. AĞABEYİNİN DURUMU AĞIR Saldırıda yaralanan Tayfun ve  Murat Ayhan,  Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan  Murat Ayhan, buradaki müdahalenin ardından  Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İlçe merkezinde saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Ak Partili Başkan silahlı saldırı sonucu yaralandı...

Hakkari'nin  Yüksekova ilçesine bağlı  Esendere Belde Başkanı AK Partili Tayfun Ayhan ve ağabeyi  Murat Ayhan,  PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı.

AĞABEYİNİN DURUMU AĞIR

Saldırıda yaralanan Tayfun ve  Murat Ayhan,  Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan  Murat Ayhan, buradaki müdahalenin ardından  Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İlçe merkezinde saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.