19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Partili Gençlerde Başbakan Mesaisi

Siyaset 19.02.2018 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Partili Gençlerde Başbakan Mesaisi

AK Parti Kocaeli İl Kongresi’ne katılım sağlayacak olan Başbakan Binali Yıldırım için AK Partili gençler tüm Kocaeli’yi pankartlarla donatıyor.

AK Parti Kocaeli İL Başkanı Şemsettin Ceyhan bir basın toplantısı düzenleyerek İl Kongresi tarihini 25 Şubat Pazar günü olarak açıklamıştı. Başkan Ceyhan, kongrenin 17 Şubat’ta yapılması planlamış ancak Başbakan Binali Yıldırım’ın yurt dışına gidecek olması nedeniyle İl kongresi 25 Şubat Pazar günü 13.00’te aynı salonda yapaklarını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından AK Parti teşkilatları büyük bir hızla il kongresine davetlerine başladı. İl kongresi davetinde gençlerin fedakârca davranacağını söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bu dava bu gençliğin omuzlarında yükselecek. Gençlerimiz Şubat ayında gecenin ayazında fedakârca çalışarak Başbakanımızın il kongresinde Kocaeli’de olacağını tüm Kocaeli’ye duyuracak.” dedi. GEBZE GENÇLİĞİ FEDAKÂRCA DAVRANACAK Başbakanın geleceğini ilçelerinin dört bir yanına duyurduklarını belirten AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “25 Şubat Pazar günü Saat 13.00 de Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz İl ana kademe kongremiz için ilçemizin dört bir yanına pankartlarımızı asıyoruz.” diye konuştu. Gebze gençliğinin de bu fedakârlığa ortak olacağını söyleyen AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, “Gebze gençliği olarak biz de fedakârlığımızı ortaya koyarak tüm Gebze’ye Başbakanımızın il kongremize katıldığını duyuracağız.” dedi. BU BÜYÜK GÖREV BİZİM Çayırova’da çalışmalara başladıklarını ifade eden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “İl kongremizde Başbakanımızı ağırlayacağız. İl gençlik kolları kongremizdeki coşkuyu il kongremizde de yaşatacağız.” diye ifade etti. Başbakanın il kongresine katılımının duyurulması konusunda gençlere büyük iş düştüğünü söyleyen AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, “Bu büyük görev bizim. İl kongremizde binleri salonumuzda görmek için çalışacağız. Biz gençler olarak Başbakanımız Binali Yıldırım’ın il kongremize katılacağını tüm Kocaeli’ye duyurarak rekor katılım sağlayacağız.” dedi. HABER:KÜBRA AKABALI
AK Parti Kocaeli İl Kongresi’ne katılım sağlayacak olan Başbakan Binali Yıldırım için AK Partili gençler tüm Kocaeli’yi pankartlarla donatıyor.

AK Parti Kocaeli İL Başkanı Şemsettin Ceyhan bir basın toplantısı düzenleyerek İl Kongresi tarihini 25 Şubat Pazar günü olarak açıklamıştı. Başkan Ceyhan, kongrenin 17 Şubat’ta yapılması planlamış ancak Başbakan Binali Yıldırım’ın yurt dışına gidecek olması nedeniyle İl kongresi 25 Şubat Pazar günü 13.00’te aynı salonda yapaklarını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından AK Parti teşkilatları büyük bir hızla il kongresine davetlerine başladı. İl kongresi davetinde gençlerin fedakârca davranacağını söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bu dava bu gençliğin omuzlarında yükselecek. Gençlerimiz Şubat ayında gecenin ayazında fedakârca çalışarak Başbakanımızın il kongresinde Kocaeli’de olacağını tüm Kocaeli’ye duyuracak.” dedi.

GEBZE GENÇLİĞİ FEDAKÂRCA DAVRANACAK

Başbakanın geleceğini ilçelerinin dört bir yanına duyurduklarını belirten AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “25 Şubat Pazar günü Saat 13.00 de Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz İl ana kademe kongremiz için ilçemizin dört bir yanına pankartlarımızı asıyoruz.” diye konuştu. Gebze gençliğinin de bu fedakârlığa ortak olacağını söyleyen AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, “Gebze gençliği olarak biz de fedakârlığımızı ortaya koyarak tüm Gebze’ye Başbakanımızın il kongremize katıldığını duyuracağız.” dedi.

BU BÜYÜK GÖREV BİZİM

Çayırova’da çalışmalara başladıklarını ifade eden AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “İl kongremizde Başbakanımızı ağırlayacağız. İl gençlik kolları kongremizdeki coşkuyu il kongremizde de yaşatacağız.” diye ifade etti. Başbakanın il kongresine katılımının duyurulması konusunda gençlere büyük iş düştüğünü söyleyen AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, “Bu büyük görev bizim. İl kongremizde binleri salonumuzda görmek için çalışacağız. Biz gençler olarak Başbakanımız Binali Yıldırım’ın il kongremize katılacağını tüm Kocaeli’ye duyurarak rekor katılım sağlayacağız.” dedi.

HABER:KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.