19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Partili Meclis Üyeleri'nden Sert Tepki

Darıca 07.11.2018 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Partili Meclis Üyeleri'nden Sert Tepki

Darıca Belediyesi Kasım Ayı Meclis Otrumu'nda gündeme gelen Termal Grup Projesi ile ilgili konuşma yapan CHP MÖeclis Üyesi Şinasi Serdar, "Bu proje mahkeme kararı ile durdurulmuştu. Şimdi aynı projeyi hiç bir değişiklik yapmadan meclise tekrar getiriyorsunuz ve büyük olasılıklada oylamada kabul edilecek. Burnuma kötü kokular geliyor."dedi. Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Meclis Üyesi Serdar'ın bu açıklamasının ardından, "Şayet bir iddiada bulunuyorsanız bunu belgelemek ve ispatlamakla mükellefsiniz."dedi. Başkan Karabacak'ın ardından Ak Partili Meclis Üyeleri Ahmet Uzun, İsa Baylan, Cafer Teyyar Demirbaş söz alarak "Burnuma kötü kokular geliyor." ibaresinin Serdar'a yakışmadığını ve kendisini bu üslupla ithamda bulunmasını kınadıklarını ifade ettiler. Haber. Adnan Ayvaz

Darıca Belediyesi Kasım Ayı Meclis Otrumu'nda gündeme gelen Termal Grup Projesi ile ilgili konuşma yapan CHP MÖeclis Üyesi Şinasi Serdar, "Bu proje mahkeme kararı ile durdurulmuştu. Şimdi aynı projeyi hiç bir değişiklik yapmadan meclise tekrar getiriyorsunuz ve büyük olasılıklada oylamada kabul edilecek. Burnuma kötü kokular geliyor."dedi. Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Karabacak, CHP Meclis Üyesi Serdar'ın bu açıklamasının ardından, "Şayet bir iddiada bulunuyorsanız bunu belgelemek ve ispatlamakla mükellefsiniz."dedi. Başkan Karabacak'ın ardından Ak Partili Meclis Üyeleri Ahmet Uzun, İsa Baylan, Cafer Teyyar Demirbaş söz alarak "Burnuma kötü kokular geliyor." ibaresinin Serdar'a yakışmadığını ve kendisini bu üslupla ithamda bulunmasını kınadıklarını ifade ettiler.

Haber. Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.