AK Partili Vekiller ilk toplantıya katıldı!

Kocaeli 26.11.2015 - 16:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Partili Vekiller ilk toplantıya katıldı!

TBMM’nin 26.Dönemi ve 64.Hükümetin kurulmasının ardından ilk Grup toplantısı Salı Günü yapıldı. Tek başlına iktidar olmanın ve b64.Hükümette Bakanlık almanın sevincini yaşayan AK Partili vekiller de ilk grup toplantısında fotoğraf paylaşmayı ihmal etmediler. AK parti Grup toplantısında vekiller de yerini aldı.  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Radiye Sezer Katırcıoğlu toplantıda yan yana otururken,  Sami Çakır, Cemil Yaman, Zeki Aygün ve İlyas Şeker ise yan yana toplantıya katıldı. Meclis’in çiçeği burnunda yeni Vekilleri Cemil yaman ile Sami Çakır, Meclis’in yine Tecrübeli Vekilleri İlyas Şeker ve Zeki Aygün ile ilk günün heyecanına da birlikte selfie çekip sosyal medyada paylaştı. 

TBMM’nin 26.Dönemi ve 64.Hükümetin kurulmasının ardından ilk Grup toplantısı Salı Günü yapıldı. Tek başlına iktidar olmanın ve b64.Hükümette Bakanlık almanın sevincini yaşayan AK Partili vekiller de ilk grup toplantısında fotoğraf paylaşmayı ihmal etmediler.

AK parti Grup toplantısında vekiller de yerini aldı.  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Radiye Sezer Katırcıoğlu toplantıda yan yana otururken,  Sami Çakır, Cemil Yaman, Zeki Aygün ve İlyas Şeker ise yan yana toplantıya katıldı. Meclis’in çiçeği burnunda yeni Vekilleri Cemil yaman ile Sami Çakır, Meclis’in yine Tecrübeli Vekilleri İlyas Şeker ve Zeki Aygün ile ilk günün heyecanına da birlikte selfie çekip sosyal medyada paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.