19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Partili Vekiller Mazbatalarını Aldı

Siyaset 04.07.2018 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Partili Vekiller Mazbatalarını Aldı

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri bugün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldı. Vekiller mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Coşkun’dan aldı.

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’den seçilen 7 Kocaeli milletvekili, bugün mazbatalarını alarak resmen milletvekili oldu. Aralarında Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da bulunduğu 6 AK Parti milletvekili iki veya üçüncü kez milletvekili seçildi. AK Parti’nin milletvekili aday sıralamasında 7. sırasında bulunan Emine Zeybek ilk kez milletvekili olarak mazbatasını aldı. AK Partili milletvekilleri mazbata almadan önce AK Parti İl binasında bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl yöneticileri, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları, milletvekilleri ile birlikte Kocaeli Adliyesine gidip, mazbata törenine katılacaklar. Milletvekilleri, Perşembe ve Cuma günleri TBMM’ye giderek kayıtlarını yaptıracak; 8 Temmuz Pazar günü de yemin edecekler.    SEVİYELİ BİR SEÇİM OLDU Mazbata töreninin ardından açıklamalarda bulunan Fikri Işık, “24 Haziran seçimleri milletimiz için hayırlı olsun. Bu süreçte münferit olaylar dışında seviyeli bir seçim oldu. Bazıları meydanlarda bazıları ekranlarda kendini ifade etti. Katılım oranıyla da dünyaya örnek bir seçim yaşadık. Milletimiz demokrasiye sahip çıktı. Tercihini yapan her bir vatandaşımıza şükran borçluyuz. Cumhurbaşkanımız yüzde 52.6 ile seçimi ilk turda kazandı. Bu seçimin kazananı bütün milletimizdir. Bu sonuca herkesin saygı duyması gerekir. Biz de bugün 7 arkadaşımızla mazbatamızı aldık. Çalışmalarımıza da en kısa sürede başlayacağız. Önceliğimiz Kocaeli’nin menfaatleri olacak. Arzumuz 13 vekille birlikte çalışmak olacak.” dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri bugün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldı. Vekiller mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Coşkun’dan aldı.

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde AK Parti’den seçilen 7 Kocaeli milletvekili, bugün mazbatalarını alarak resmen milletvekili oldu. Aralarında Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da bulunduğu 6 AK Parti milletvekili iki veya üçüncü kez milletvekili seçildi. AK Parti’nin milletvekili aday sıralamasında 7. sırasında bulunan Emine Zeybek ilk kez milletvekili olarak mazbatasını aldı. AK Partili milletvekilleri mazbata almadan önce AK Parti İl binasında bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl yöneticileri, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları, milletvekilleri ile birlikte Kocaeli Adliyesine gidip, mazbata törenine katılacaklar. Milletvekilleri, Perşembe ve Cuma günleri TBMM’ye giderek kayıtlarını yaptıracak; 8 Temmuz Pazar günü de yemin edecekler.   

SEVİYELİ BİR SEÇİM OLDU

Mazbata töreninin ardından açıklamalarda bulunan Fikri Işık, “24 Haziran seçimleri milletimiz için hayırlı olsun. Bu süreçte münferit olaylar dışında seviyeli bir seçim oldu. Bazıları meydanlarda bazıları ekranlarda kendini ifade etti. Katılım oranıyla da dünyaya örnek bir seçim yaşadık. Milletimiz demokrasiye sahip çıktı. Tercihini yapan her bir vatandaşımıza şükran borçluyuz. Cumhurbaşkanımız yüzde 52.6 ile seçimi ilk turda kazandı. Bu seçimin kazananı bütün milletimizdir. Bu sonuca herkesin saygı duyması gerekir. Biz de bugün 7 arkadaşımızla mazbatamızı aldık. Çalışmalarımıza da en kısa sürede başlayacağız. Önceliğimiz Kocaeli’nin menfaatleri olacak. Arzumuz 13 vekille birlikte çalışmak olacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.