AK PARTİLİ VEKİLLERİN OY KULLANACAĞI OKULLAR BELLİ OLDU!

Kocaeli 13.04.2017 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK PARTİLİ VEKİLLERİN OY KULLANACAĞI OKULLAR BELLİ OLDU!

16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan referandum da AK Parti Kocaeli Milletvekillerinin hangi okulda oy kullanacağı belli oldu. 16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan halk oylamasında AK Parti’li vekillerin hangi okul ve sandıkta oy kullanacağı açıklandı. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Başiskele Damlar İlköğretim Okulu’nda, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün Başiskele Damlar İlkokulu’nda, Mehmet Akif Yılmaz Başiskele Altınkent Misakı Milli Ortaokulu’nda, İlyas Şeker Başiskele Damlar İlkokulu’nda, Cemil Yaman Dilovası Mehmet Zeki Obdan İlköğretim Okulu’nda, Sami Çakır Kartepe Maşukiye Leyla Sarıgöl Ortaokulu’nda ve Radiye Sezer Katırcıoğlu Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu’nda oylarını kullanacaklar. KARAOSMANOĞLU VE CEYHAN’INDA BELLİ OLDU Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gübretaş İlköğretim Okulu’nda oyunu kullanırken, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise Muammer Aksoy İlkokulu’nda oyunu kullanacak.

16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan referandum da AK Parti Kocaeli Milletvekillerinin hangi okulda oy kullanacağı belli oldu.

16 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan halk oylamasında AK Parti’li vekillerin hangi okul ve sandıkta oy kullanacağı açıklandı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Başiskele Damlar İlköğretim Okulu’nda, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün Başiskele Damlar İlkokulu’nda, Mehmet Akif Yılmaz Başiskele Altınkent Misakı Milli Ortaokulu’nda, İlyas Şeker Başiskele Damlar İlkokulu’nda, Cemil Yaman Dilovası Mehmet Zeki Obdan İlköğretim Okulu’nda, Sami Çakır Kartepe Maşukiye Leyla Sarıgöl Ortaokulu’nda ve Radiye Sezer Katırcıoğlu Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu’nda oylarını kullanacaklar.

KARAOSMANOĞLU VE CEYHAN’INDA BELLİ OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gübretaş İlköğretim Okulu’nda oyunu kullanırken, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ise Muammer Aksoy İlkokulu’nda oyunu kullanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.