Ak Partililer’den ziyaret

Gebze 02.07.2020 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ak Partililer’den ziyaret

AK Parti Kocaeli il yönetiminden gazetemize ziyaret. AK Parti Kocaeli Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldıztekin il yöneticilerinden İlhan Yıldırım, Fazıl Korkmaz ve Fatih İşlek gazetemize kahvaltıda konuk oldular. Nihat Yıldırım-Abbas Sır ortaklığında Gebze’de medya sektörüne yeni bir soluk kazandıran Ümit Medya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti heyeti adına konuşma yapan Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel, gazetemizin tesislerini çok beğendiğini söyledi. Gazeteci kökenli bir isim olan Gürsel, “Öncelikli bu güzel kahvaltı ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz. Bölgemize yakışan, çıtası yüksek, kaliteli bir gazete tesisi olmuş. Vizyoner kimliğinizi medya sektörüne de yansıtarak şehrimize önemli katkılarınız olacağına inanıyorum. Çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. YILDIRIM: DOĞRUNUN YANINDA, YANLIŞIN KARŞISINDAYIZ Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da yaptığı konuşmada, “Gazetemize ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Ümit Medya olarak, doğrunun yanında, yanlışın karşısında olmak adına yola çıktık. Şehrimizin büyüyüp gelişmesi adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğimizden şüpheniz olmasın. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran Ak Parti Kocaeli il yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kocaeli il yönetiminden gazetemize ziyaret. AK Parti Kocaeli Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldıztekin il yöneticilerinden İlhan Yıldırım, Fazıl Korkmaz ve Fatih İşlek gazetemize kahvaltıda konuk oldular.

Nihat Yıldırım-Abbas Sır ortaklığında Gebze’de medya sektörüne yeni bir soluk kazandıran Ümit Medya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti heyeti adına konuşma yapan Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel, gazetemizin tesislerini çok beğendiğini söyledi. Gazeteci kökenli bir isim olan Gürsel, “Öncelikli bu güzel kahvaltı ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz. Bölgemize yakışan, çıtası yüksek, kaliteli bir gazete tesisi olmuş. Vizyoner kimliğinizi medya sektörüne de yansıtarak şehrimize önemli katkılarınız olacağına inanıyorum. Çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: DOĞRUNUN YANINDA, YANLIŞIN KARŞISINDAYIZ

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da yaptığı konuşmada, “Gazetemize ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Ümit Medya olarak, doğrunun yanında, yanlışın karşısında olmak adına yola çıktık. Şehrimizin büyüyüp gelişmesi adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğimizden şüpheniz olmasın. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran Ak Parti Kocaeli il yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.