AK PARTİLİLERİN 1.TUR SEVİNCİ!

Kocaeli 16.01.2017 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK PARTİLİLERİN 1.TUR SEVİNCİ!

TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. maddesine 344 kabul, 131 ret oyu verildi. AK Parti'nin, 18 maddelik anayasa değişiklik teklifinin 1. tur oylamaları tamamlandı.

    TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. Maddesi 344 kabul, 131 ret oyu ile kabul edildi. AK Parti milletvekilleri de, bu sonucu alkışlarla karşıladı. AK Parti Bölge Milletvekillerimizden Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker ve Zeki Aygün’de oylama sonrası sevinçlerini Başbakan Binali Yıldırım’la paylaştı. Başbakan Yıldırımla oylama sonrası poz veren Vekiller, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak “Cumhurbaşkanlığı Sistemi Hayırlı Olsun” dediler. KATIRCIOĞLU: “HERŞEY BU MİLLET İÇİN” TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. Maddesi’nin de 1. Tur oylamalarında kabul olmasıyla birlikte AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu sosyal medya hesabından, yaptığı açıklama ile “Bizler mecliste 16 saat aralıksız çalışıyor ve anayasa değişikliği için çabalıyorsak tek sebebi Milletimiz ve Türkiye’miz içindir. ” dedi. ŞEKER: “KARAR MİLLETİN” TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. Maddesi’nin de 1. Tur oylamalarında kabul olmasıyla birlikte AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de sosyal medya hesabından, yaptığı açıklama ile “7 gündür TBMM'de görüşülen 18 maddelik Anayasa Değişiklik Teklifinin 1.Tur görüşmeleri tamamlanarak kabul edildi. 2.Tur Çarşamba günü inşallah. Son Karar Milletimizin” dedi. YAMAN: “HALK EFENDİ BİZ HİZMETKAR” TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. Maddesi’nin de 1. Tur oylamalarında kabul olmasıyla birlikte AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise sosyal medya hesabından, yaptığı açıklama ile “Günlerdir mecliste görüştüğümüz anayasa değişikliğinin 1. Turunun son maddesi olan 18. Madde de 344 Evet oyuyla kabul edildi. Böylelikle 1.Tur çalışmalarımız bitti. Ülkemize, milletimize ve tüm gönül coğrafyamıza hayırlı olsun. Herkes bilsin ki halk efendi biz hizmetkarız. Son sözü milletimiz sandık başında söyleyecek.” Dedi.
TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. maddesine 344 kabul, 131 ret oyu verildi. AK Parti'nin, 18 maddelik anayasa değişiklik teklifinin 1. tur oylamaları tamamlandı.

 

 

TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. Maddesi 344 kabul, 131 ret oyu ile kabul edildi. AK Parti milletvekilleri de, bu sonucu alkışlarla karşıladı. AK Parti Bölge Milletvekillerimizden Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker ve Zeki Aygün’de oylama sonrası sevinçlerini Başbakan Binali Yıldırım’la paylaştı. Başbakan Yıldırımla oylama sonrası poz veren Vekiller, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak “Cumhurbaşkanlığı Sistemi Hayırlı Olsun” dediler.

KATIRCIOĞLU: “HERŞEY BU MİLLET İÇİN”

TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. Maddesi’nin de 1. Tur oylamalarında kabul olmasıyla birlikte AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu sosyal medya hesabından, yaptığı açıklama ile “Bizler mecliste 16 saat aralıksız çalışıyor ve anayasa değişikliği için çabalıyorsak tek sebebi Milletimiz ve Türkiye’miz içindir. ” dedi.

ŞEKER: “KARAR MİLLETİN”

TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. Maddesi’nin de 1. Tur oylamalarında kabul olmasıyla birlikte AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de sosyal medya hesabından, yaptığı açıklama ile “7 gündür TBMM'de görüşülen 18 maddelik Anayasa Değişiklik Teklifinin 1.Tur görüşmeleri tamamlanarak kabul edildi. 2.Tur Çarşamba günü inşallah. Son Karar Milletimizin” dedi.

YAMAN: “HALK EFENDİ BİZ HİZMETKAR”

TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin 18. Maddesi’nin de 1. Tur oylamalarında kabul olmasıyla birlikte AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise sosyal medya hesabından, yaptığı açıklama ile “Günlerdir mecliste görüştüğümüz anayasa değişikliğinin 1. Turunun son maddesi olan 18. Madde de 344 Evet oyuyla kabul edildi. Böylelikle 1.Tur çalışmalarımız bitti. Ülkemize, milletimize ve tüm gönül coğrafyamıza hayırlı olsun. Herkes bilsin ki halk efendi biz hizmetkarız. Son sözü milletimiz sandık başında söyleyecek.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.