19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Sıra Söğütlerde Çalışmalar Tam Gaz

Darıca 19.02.2018 - 15:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Sıra Söğütlerde Çalışmalar Tam Gaz

AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Başkanlığı programlarına ara vermeden devam ediyor.

Başkanlık görevine Fatih Gürsoy’un atanması ile hızla yükselişe geçen AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Temsilciliği geçtiğimiz gün bir kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve yönetimi, AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy ve yönetimi katıldı. FARKINI GÖSTERECEK Programda ilk olarak konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Bu güzel programda bir araya gelmemize vesile olan Fatih Bey’e teşekkür ederim. Bizler birlikte olacağız ki birleştirici gücümüz olsun. Programlarımıza ara vermeden devam etmeliyiz ki, vatandaşlarımıza dokunabilelim.” dedi. Yaman’ın ardından AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy konuştu. Gürsoy, “Düzenlemiş olduğumuz programda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Programlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. AK Sıra Söğütler farkını gösterecek.” diye konuştu.  
AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Başkanlığı programlarına ara vermeden devam ediyor.

Başkanlık görevine Fatih Gürsoy’un atanması ile hızla yükselişe geçen AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Temsilciliği geçtiğimiz gün bir kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve yönetimi, AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy ve yönetimi katıldı.

FARKINI GÖSTERECEK

Programda ilk olarak konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Bu güzel programda bir araya gelmemize vesile olan Fatih Bey’e teşekkür ederim. Bizler birlikte olacağız ki birleştirici gücümüz olsun. Programlarımıza ara vermeden devam etmeliyiz ki, vatandaşlarımıza dokunabilelim.” dedi. Yaman’ın ardından AK Parti Darıca Sıra Söğütler Mahalle Başkanı Fatih Gürsoy konuştu. Gürsoy, “Düzenlemiş olduğumuz programda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Programlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. AK Sıra Söğütler farkını gösterecek.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.