19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aka Ailesi'nde Sünnet Heyecanı

Darıca 23.03.2018 - 21:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aka Ailesi'nde Sünnet Heyecanı

Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aka, oğlu Miraç'ı pazar günü düzenledikleri bir törenle sünnet ettirecek.

Pazar günü Saat 13.00'da Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle erkekliğe ilk adımını atacak olan Miraç Aka, için saat 12.00'da evlerinin önünden konvoy düzenlenecek. Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu'nda bir dönem görev yapan Bahattin Aka'nında torunu olan Miraç Aka, davetiyesinde bir mani ile tüm yakınlarını ve ailesini davet etti. Miraç, "Hz. Muhammed'in (S.A.V) emridir sünnet Banada kısmet oldu bu mürvet, duyan duymayana duyursun. Sevabına nail olmak isteyen bu mutlu günüme buyursun" sözleri ile herkesi bu özel gününe davet etti.
Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aka, oğlu Miraç'ı pazar günü düzenledikleri bir törenle sünnet ettirecek.

Pazar günü Saat 13.00'da Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle erkekliğe ilk adımını atacak olan Miraç Aka, için saat 12.00'da evlerinin önünden konvoy düzenlenecek. Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu'nda bir dönem görev yapan Bahattin Aka'nında torunu olan Miraç Aka, davetiyesinde bir mani ile tüm yakınlarını ve ailesini davet etti.

Miraç, "Hz. Muhammed'in (S.A.V) emridir sünnet

Banada kısmet oldu bu mürvet, duyan duymayana duyursun.

Sevabına nail olmak isteyen bu mutlu günüme buyursun" sözleri ile herkesi bu özel gününe davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.