Aka resmen Çayırovaspor’da

Spor 25.05.2018 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aka resmen Çayırovaspor’da

ÇAYIROVASPOR FİLDİŞİ SAHİLLİ GOLCÜYÜ RENKLERİNE BAĞLADI

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de veda etmeyi kafasına koyan Çayırovaspor, bir transfer bombası daha patlattı. Yeşil siyahlılar, Kartal Bulvarspor’un 23 yaşındaki Fildişi Sahilli golcüsü Aka’yı resmen renklerine bağladı BAL temsilcimiz Çayırovaspor transferde gözünü kararttı. Yeşil siyahlılar uzun süredir peşinde olduğu Fildişi Sahilli golcü Anaud John Virgil Xavier Aka’yı resmen renklerine bağladı. Geçen sezon Gebzespor’un grubunda mücadele eden Kartal Bulvarspor’da forma giyen 23 yaşındaki siyahi golcü, 18 maçta 9 kez rakip ağları sarsarak bir çok kulübün dikkatini çekmişti. Bugün Çayırovaspor Tesisleri’ne gelerek Başkan Şevket Külte, Futbol Şube Sorumlusu Vahdet Kılıç ve Yönetici Murat Kalkan’ın hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 1 yıllığına Çayırovaspor’a bağlayan sözleşmeye imza atan Aka, çok mutlu olduğunu söyledi.
ÇAYIROVASPOR FİLDİŞİ SAHİLLİ GOLCÜYÜ RENKLERİNE BAĞLADI

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de veda etmeyi kafasına koyan Çayırovaspor, bir transfer bombası daha patlattı. Yeşil siyahlılar, Kartal Bulvarspor’un 23 yaşındaki Fildişi Sahilli golcüsü Aka’yı resmen renklerine bağladı

BAL temsilcimiz Çayırovaspor transferde gözünü kararttı. Yeşil siyahlılar uzun süredir peşinde olduğu Fildişi Sahilli golcü Anaud John Virgil Xavier Aka’yı resmen renklerine bağladı. Geçen sezon Gebzespor’un grubunda mücadele eden Kartal Bulvarspor’da forma giyen 23 yaşındaki siyahi golcü, 18 maçta 9 kez rakip ağları sarsarak bir çok kulübün dikkatini çekmişti. Bugün Çayırovaspor Tesisleri’ne gelerek Başkan Şevket Külte, Futbol Şube Sorumlusu Vahdet Kılıç ve Yönetici Murat Kalkan’ın hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 1 yıllığına Çayırovaspor’a bağlayan sözleşmeye imza atan Aka, çok mutlu olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.