GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Akademi Lise’den üniversite tercih danışmanlığı hizmeti

08.08.2020 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akademi Lise’den üniversite tercih danışmanlığı hizmeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise, üniversite adayı öğrencilerine uzman eğitmenler eşliğinde 'Üniversite Tercih Danışmanlığı' hizmeti vermeye başladı. Akademi Lise öğrencilerine yönelik yapılan ücretsiz 'üniversite tercih danışmanlığı' hizmeti, 14 Ağustos'a kadar devam edecek. HANGİ PUANLA HANGİ ÜNİVERSİTEYE Akademi Lise, tercih danışmanlığı hizmetiyle adaylara aldıkları puanla hangi üniversiteye yerleşebilecekleri konusunda ücretsiz destek veriyor. Kocaeli’de bulunan 9 Akademi Lise binasında üniversite adaylarını ağırlayan uzman PDR eğitmenleri, 14 Ağustos'a kadar öğrencilerin geleceklerine yön vermelerine katkı sunacak. UZMAN EĞİTİMCİLER EŞLİĞİNDE Kılavuz Gençlik tercih danışmanlığı hizmeti ile üniversite tercihi yapacak öğrencilerin yanlarında olunması amaçlanıyor. Bir taraftan üniversite adaylarının tercihlerle ilgili soruları cevaplandırılırken, diğer taraftan adayların eğitim hayatlarının en önemli kararını verme aşamasında kendilerine moral desteği veriliyor. KORONAVİRÜS UNUTULMUYOR 'Üniversite Tercih Danışmanlığı' hizmeti veren Akademi Lise eğitmenleri Koronavirüs tedbirlerini unutmuyor. Bu kapsamda sosyal mesafeye dikkat edilmesi için tercihler anlatılırken bilgisayar ekranı ve akıllı tahtalar kullanılıyor. Ayrıca temassız bir şekilde hizmet veriliyor. AKADEMİ LİSE’DEN TAM DESTEK Kılavuz Gençlik Modeli bünyesi altında faaliyet yürüten Akademi Liseler, birbirinden faydalı proje ve yarışmalar gerçekleştiriyor.  Psikolojik destek programlarıyla gençlerin karşılaştığı sorunları sağlıklı ve doğru bir şekilde aşmalarına yardımcı olmak amacıyla doğru bilgilendirme ve yönlendirme yapılırken sınav dönemlerinde de gençlere tam destek olunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise, üniversite adayı öğrencilerine uzman eğitmenler eşliğinde 'Üniversite Tercih Danışmanlığı' hizmeti vermeye başladı. Akademi Lise öğrencilerine yönelik yapılan ücretsiz 'üniversite tercih danışmanlığı' hizmeti, 14 Ağustos'a kadar devam edecek.

HANGİ PUANLA HANGİ ÜNİVERSİTEYE

Akademi Lise, tercih danışmanlığı hizmetiyle adaylara aldıkları puanla hangi üniversiteye yerleşebilecekleri konusunda ücretsiz destek veriyor. Kocaeli’de bulunan 9 Akademi Lise binasında üniversite adaylarını ağırlayan uzman PDR eğitmenleri, 14 Ağustos'a kadar öğrencilerin geleceklerine yön vermelerine katkı sunacak.

UZMAN EĞİTİMCİLER EŞLİĞİNDE

Kılavuz Gençlik tercih danışmanlığı hizmeti ile üniversite tercihi yapacak öğrencilerin yanlarında olunması amaçlanıyor. Bir taraftan üniversite adaylarının tercihlerle ilgili soruları cevaplandırılırken, diğer taraftan adayların eğitim hayatlarının en önemli kararını verme aşamasında kendilerine moral desteği veriliyor.

KORONAVİRÜS UNUTULMUYOR

'Üniversite Tercih Danışmanlığı' hizmeti veren Akademi Lise eğitmenleri Koronavirüs tedbirlerini unutmuyor. Bu kapsamda sosyal mesafeye dikkat edilmesi için tercihler anlatılırken bilgisayar ekranı ve akıllı tahtalar kullanılıyor. Ayrıca temassız bir şekilde hizmet veriliyor.

AKADEMİ LİSE’DEN TAM DESTEK

Kılavuz Gençlik Modeli bünyesi altında faaliyet yürüten Akademi Liseler, birbirinden faydalı proje ve yarışmalar gerçekleştiriyor.  Psikolojik destek programlarıyla gençlerin karşılaştığı sorunları sağlıklı ve doğru bir şekilde aşmalarına yardımcı olmak amacıyla doğru bilgilendirme ve yönlendirme yapılırken sınav dönemlerinde de gençlere tam destek olunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.