Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor

Gebze 16.02.2017 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor

Büyükşehir, Akademi Lise Gebze Şubesi için kolları sıvadı

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı,  eğitime yönelik en önemli hizmetlerinden biri olan Akademi Lise’nin Gebze şubesini açmak için kolları sıvadı. Gebzeli gençler bundan böyle ücretsiz olarak kendi bölgelerinde Akademi Lise’den yararlanma imkanı bulacak. Akademi Lise’nin Gebze şubesi önümüzdeki aylarda hizmete girecek.   BEYLİKBAĞI’NDA HİZMET VERECEK Gebze Akademi Lise, Beylikbağı’nda hizmet verecek. 1200 metre karelik alan üzerindeki iki katlı bir binada eğitim verecek olan Gebze Akademi Lise içinde 7 derslik bulunacak. Bunun yanı sıra bina içinde bir el sanatları atölyesi, kütüphane, internet ve bilişim dersliği ile iki adet kafe yer alacak. İdari odası, mutfak ve depoların yer alacağı binada ayrıca bir adet de rehberlik odası hizmet verecek. Gebze Akademi Lise’den Çayrıova, Darıca ve Dilovası’nda yaşayan gençler yararlanabilecek.   AKADEMİ LİSE NEDİR? Akademi Lise, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan ve sadece liselilerin gittiği bir merkezdir. Akademi Lise’de amaç gençlerin vakitlerini faydalı aktivitelerle geçirmelerini sağlamak ve böylece hem eğitim yönünden hem de sosyal açıdan gelişimlerine katkı sunmaktır. Uzman eğitim kadrosu ve rehberlik hizmetleri gençlerin okuldaki derslerini desteklerken, sınavlara da hazırlamayı hedefler.
Büyükşehir, Akademi Lise Gebze Şubesi için kolları sıvadı

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı,  eğitime yönelik en önemli hizmetlerinden biri olan Akademi Lise’nin Gebze şubesini açmak için kolları sıvadı. Gebzeli gençler bundan böyle ücretsiz olarak kendi bölgelerinde Akademi Lise’den yararlanma imkanı bulacak. Akademi Lise’nin Gebze şubesi önümüzdeki aylarda hizmete girecek.

 

BEYLİKBAĞI’NDA HİZMET VERECEK

Gebze Akademi Lise, Beylikbağı’nda hizmet verecek. 1200 metre karelik alan üzerindeki iki katlı bir binada eğitim verecek olan Gebze Akademi Lise içinde 7 derslik bulunacak. Bunun yanı sıra bina içinde bir el sanatları atölyesi, kütüphane, internet ve bilişim dersliği ile iki adet kafe yer alacak. İdari odası, mutfak ve depoların yer alacağı binada ayrıca bir adet de rehberlik odası hizmet verecek. Gebze Akademi Lise’den Çayrıova, Darıca ve Dilovası’nda yaşayan gençler yararlanabilecek.

 

AKADEMİ LİSE NEDİR?

Akademi Lise, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan ve sadece liselilerin gittiği bir merkezdir. Akademi Lise’de amaç gençlerin vakitlerini faydalı aktivitelerle geçirmelerini sağlamak ve böylece hem eğitim yönünden hem de sosyal açıdan gelişimlerine katkı sunmaktır. Uzman eğitim kadrosu ve rehberlik hizmetleri gençlerin okuldaki derslerini desteklerken, sınavlara da hazırlamayı hedefler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.