Akademi Lise öğrencileri şehitler için yürüyecek

Kocaeli 13.07.2018 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Akademi Lise öğrencileri şehitler için yürüyecek

Akademi Lise Yaz Okulu öğrencileri ‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla şehitler için anma yürüyüşü düzenliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’nin Yaz Okulu öğrencileri, anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Akademi Lise öğrencileri, 14 Temmuz Cumartesi günü ‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla vatan için canlarını feda eden şehitler adına Derince Çenedere Mesire Alanı’nda anma yürüyüşü düzenliyor. Saat 08.00’de düzenlenecek şehitleri anma yürüyüşü mesire alanı etrafında bulunan 6 km’lik yürüyüşle tamamlanacak. BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMAYACAK Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla Çenedere Mesire alanında gerçekleşecek 6 km’lik anma yürüyüşünde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da öğrencileri yalnız bırakmayacak.  
Akademi Lise Yaz Okulu öğrencileri ‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla şehitler için anma yürüyüşü düzenliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’nin Yaz Okulu öğrencileri, anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Akademi Lise öğrencileri, 14 Temmuz Cumartesi günü ‘Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla vatan için canlarını feda eden şehitler adına Derince Çenedere Mesire Alanı’nda anma yürüyüşü düzenliyor. Saat 08.00’de düzenlenecek şehitleri anma yürüyüşü mesire alanı etrafında bulunan 6 km’lik yürüyüşle tamamlanacak.

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMAYACAK

Yeni Türkiye’nin Gençlik Yürüyüşü’ sloganıyla Çenedere Mesire alanında gerçekleşecek 6 km’lik anma yürüyüşünde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da öğrencileri yalnız bırakmayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.