Akademi Liselilerden anlamlı çalışma!

Gebze 13.03.2020 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akademi Liselilerden anlamlı çalışma!

İstiklal Marşının kabulünün 99. yıldönümü vesilesiyle öğrencilerin okuduğu kıtalar sosyal medyada yüzlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı, Akademi Liseler, eğitim programlarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Milletimizin bağımsızlığını destanlaştıran 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 99. yıldönümü vesilesiyle öğrencilerin okuduğu kıtalar sosyal medyada yüzlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı. ÖĞRENCİLERİN OKUDUĞU DİZELER ÇOK BEĞENİLDİ Akademi Lise öğrencileri tarafından okunan milli marşımız İstiklal Marşının kıtaları milli şair Mehmet Akif Ersoy’un marşla ile ilgili "Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın." sözü ve İstiklal Marşı'mızın, kabul edilişinin 99. yıl dönümü kutlu olsun gibi başlıklarla başta Marmara Belediyeler ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı. Özelikle Facebook, Twitter, İnstagram ve Youtube gibi sosyal medya mecralarından paylaşılan görüntüler kısa süre içinde çok sayıda etkileşim aldı.            

İstiklal Marşının kabulünün 99. yıldönümü vesilesiyle öğrencilerin okuduğu kıtalar sosyal medyada yüzlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı, Akademi Liseler, eğitim programlarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Milletimizin bağımsızlığını destanlaştıran 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 99. yıldönümü vesilesiyle öğrencilerin okuduğu kıtalar sosyal medyada yüzlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

ÖĞRENCİLERİN OKUDUĞU DİZELER ÇOK BEĞENİLDİ

Akademi Lise öğrencileri tarafından okunan milli marşımız İstiklal Marşının kıtaları milli şair Mehmet Akif Ersoy’un marşla ile ilgili "Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın." sözü ve İstiklal Marşı'mızın, kabul edilişinin 99. yıl dönümü kutlu olsun gibi başlıklarla başta Marmara Belediyeler ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı. Özelikle Facebook, Twitter, İnstagram ve Youtube gibi sosyal medya mecralarından paylaşılan görüntüler kısa süre içinde çok sayıda etkileşim aldı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.