Akademi Üniversitesi’nde son gün Cumartesi

Kocaeli 23.11.2017 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akademi Üniversitesi’nde son gün Cumartesi

Akademi Üniversite için başvuru süresi Cumartesi günü sona eriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Akademi Üniversite’nin yeni eğitimi dönemi için başvuru süresi Cumartesi günü sona eriyor. Akademi Üniversite, yeni dönemde 9 ayrı akademik alanda eğitim verecek. DERSLERİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ AKADEMİSYENLER VERECEK Eğitimler her zaman olduğu gibi birbirinden önemli akademisyenler tarafından verilecek. Üniversite öğrencilerinin akademik kariyeri için son derece önemli olan Akademi Üniversite’deki eğitimler tamamen ücretsiz olacak. 9 AYRI ALANDA Akademi Üniversite yeni dönemde; Hukuk, Siyaset, İslami ilimler, kişisel gelişim, Yeni medya, iktisat, Tarih, Medeniyet ve yabancı diller olmak üzere 9 ayrı alanda eğitim verecek.  BAŞVURU SÜRESİ CUMARTESİ GÜNÜ SONA ERİYOR Akademi Üniversite bünyesinde verilecek olan eğitimlere kayıt yaptırmak isteyen üniversiteli öğrenciler için son başvuru tarihi ise 25 Kasım Cumartesi günü sona eriyor. Öğrencilerin bu tarihe tarihine kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresinden kayıt işlemlerini online olarak gerçekleştirmesi gerekiyor. 
Akademi Üniversite için başvuru süresi Cumartesi günü sona eriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Akademi Üniversite’nin yeni eğitimi dönemi için başvuru süresi Cumartesi günü sona eriyor. Akademi Üniversite, yeni dönemde 9 ayrı akademik alanda eğitim verecek.

DERSLERİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ AKADEMİSYENLER VERECEK

Eğitimler her zaman olduğu gibi birbirinden önemli akademisyenler tarafından verilecek. Üniversite öğrencilerinin akademik kariyeri için son derece önemli olan Akademi Üniversite’deki eğitimler tamamen ücretsiz olacak.

9 AYRI ALANDA

Akademi Üniversite yeni dönemde; Hukuk, Siyaset, İslami ilimler, kişisel gelişim, Yeni medya, iktisat, Tarih, Medeniyet ve yabancı diller olmak üzere 9 ayrı alanda eğitim verecek. 

BAŞVURU SÜRESİ CUMARTESİ GÜNÜ SONA ERİYOR

Akademi Üniversite bünyesinde verilecek olan eğitimlere kayıt yaptırmak isteyen üniversiteli öğrenciler için son başvuru tarihi ise 25 Kasım Cumartesi günü sona eriyor. Öğrencilerin bu tarihe tarihine kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresinden kayıt işlemlerini online olarak gerçekleştirmesi gerekiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.