Akademide liderlik ve dijital iletişimi öğrendiler

Kocaeli 20.12.2017 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akademide liderlik ve dijital iletişimi öğrendiler

Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi’nin yedinci haftasında İnci Çalışkan, ‘Liderlik ve Motivasyon’ üzerine katılımcıları bilgilendirirken, Yunus Özen ise ‘Dijital İletişim’i anlattı

Kocaeli Alperen Ocakları’nın düzenlemiş olduğu Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi’nin yedincisi önceki akşam yapıldı. Bu hafta akademiye katılanlara Eğitimci-Mühendis İnci Çalışkan ile özel Bilgisayar Mühendisi-Akademisyen-Aktivist Yunus Özen sunum yaptı. Oldukça yoğun katılım ile gerçekleşen akademide Çalışkan, ‘Liderlik ve Motivasyon’ adlı sunumu ile katılımcıları bir liderin nasıl olması gerekti konusunda bilgilendirirken, Yunus Özen ise ‘Dijital İletişim’ sunumuyla dijital ve sosyal platformlar hakkında katılımcıların bilmesi gerekenleri anlattı. Bir lider nasıl olmalı Akademiyi bu hafta birçok davetli,  sivil toplum kuruluşu örgütü başkanı, yöneticileri ile birlikte akademiye katılanlar takip etti. Çalışkan akademiye katılanlara lider nedir tanımı üzerinden etkili lider ve etkisiz lider kimdir, liderin özellikleri nelerdir, bir liderin yapması gerekenler ve motivasyon üzerine paylaşımlarda bulundu. Yaklaşık bir saatlik sunumunun ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Çalışkan’a teşekkür belgesini Kocaeli Alperen Ocakları Başkanı Baran Aslan ve Memur-Sen Yöneticisi Mustafa Ulusoy, hediyesini ise BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP il yöneticisi aynı zamanda Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi Koordinatörü Nilgün Yüksel Yılmaz takdim etti. Dijital medyayı tanıdılar Çalışkan’ın ardından sunumunu gerçekleştiren Yunus Özen ise ‘Dijital İletişim’ başlıklı sunumunda 2000’li yıllardan itibaren daha aktif bir şekilde insanların hayatına giren internet araçlarını, dijital ve sosyal platformları katılımcılara aktardı. Sosyal medyanın daha etkin bir şekilde kullanılması açısından her sosyal platformla ilgili bilgi aktaran Özen, bir saatlik sunumunun ardından katılımcıların sorularını yanıtladı. Yunus Özen’e teşekkür belgesini Kocaeli Alperen Ocakları Başkanı Baran Aslan ile birlikte Doktor İsmail Çapçı, hediyesini ise BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP il yöneticisi Fatih Aktulun takdim etti.
Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi’nin yedinci haftasında İnci Çalışkan, ‘Liderlik ve Motivasyon’ üzerine katılımcıları bilgilendirirken, Yunus Özen ise ‘Dijital İletişim’i anlattı

Kocaeli Alperen Ocakları’nın düzenlemiş olduğu Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi’nin yedincisi önceki akşam yapıldı. Bu hafta akademiye katılanlara Eğitimci-Mühendis İnci Çalışkan ile özel Bilgisayar Mühendisi-Akademisyen-Aktivist Yunus Özen sunum yaptı. Oldukça yoğun katılım ile gerçekleşen akademide Çalışkan, ‘Liderlik ve Motivasyon’ adlı sunumu ile katılımcıları bir liderin nasıl olması gerekti konusunda bilgilendirirken, Yunus Özen ise ‘Dijital İletişim’ sunumuyla dijital ve sosyal platformlar hakkında katılımcıların bilmesi gerekenleri anlattı.

Bir lider nasıl olmalı

Akademiyi bu hafta birçok davetli,  sivil toplum kuruluşu örgütü başkanı, yöneticileri ile birlikte akademiye katılanlar takip etti. Çalışkan akademiye katılanlara lider nedir tanımı üzerinden etkili lider ve etkisiz lider kimdir, liderin özellikleri nelerdir, bir liderin yapması gerekenler ve motivasyon üzerine paylaşımlarda bulundu. Yaklaşık bir saatlik sunumunun ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Çalışkan’a teşekkür belgesini Kocaeli Alperen Ocakları Başkanı Baran Aslan ve Memur-Sen Yöneticisi Mustafa Ulusoy, hediyesini ise BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP il yöneticisi aynı zamanda Muhsin Yazıcıoğlu Liderlik Akademisi Koordinatörü Nilgün Yüksel Yılmaz takdim etti.

Dijital medyayı tanıdılar

Çalışkan’ın ardından sunumunu gerçekleştiren Yunus Özen ise ‘Dijital İletişim’ başlıklı sunumunda 2000’li yıllardan itibaren daha aktif bir şekilde insanların hayatına giren internet araçlarını, dijital ve sosyal platformları katılımcılara aktardı. Sosyal medyanın daha etkin bir şekilde kullanılması açısından her sosyal platformla ilgili bilgi aktaran Özen, bir saatlik sunumunun ardından katılımcıların sorularını yanıtladı. Yunus Özen’e teşekkür belgesini Kocaeli Alperen Ocakları Başkanı Baran Aslan ile birlikte Doktor İsmail Çapçı, hediyesini ise BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve BBP il yöneticisi Fatih Aktulun takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.