Akar’dan köprü ve otoyolların ücretsiz oluşuna eleştiri

Siyaset 23.05.2020 - 14:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akar’dan köprü ve otoyolların ücretsiz oluşuna eleştiri

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Resmi Gazete’de yayımlanan Ramazan Bayramı’nı kapsayan yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile köprülerin ücretsiz olacağı kararını eleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararda, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, bugünden itibaren 27 Mayıs Çarşamba günü saat 07.00’ye kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçiş ücreti alınmayacak. NEYE ŞAŞIRALIM? CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, alınan bu kararı sosyal medya hesabı üzerinden eleştirdi. Akar, 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu hatırlatarak, vatandaşın sokağa çıkma yasağını delip 3 bin 150 lira para cezası ödeyerek yararlanabileceğine mi, yoksa kısıtlamalara rağmen Osmangazi, Yavuz Sultan Selim köprüleri ile Avrasya Tüneli’nin ücretli olup, bu projelere 4 gün için 60 milyon lira tazminat ödeneceğine mi şaşırması gerektiğini bilemediğini söyledi. Akar’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “4 gün boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasında bu hizmetten yararlanmak için 3 Bin 150 TL idari para cezasına mı yoksa bu yasak ve kısıtlamalara rağmen Osmangazi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tünelinin Ücretli olacağına mı bu 3 projeye 4 gün için Milletin 60 Milyon TL ödeyeceğine mi şaşırmam bilemedim.”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Resmi Gazete’de yayımlanan Ramazan Bayramı’nı kapsayan yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile köprülerin ücretsiz olacağı kararını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararda, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, bugünden itibaren 27 Mayıs Çarşamba günü saat 07.00’ye kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçiş ücreti alınmayacak.

NEYE ŞAŞIRALIM?

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, alınan bu kararı sosyal medya hesabı üzerinden eleştirdi. Akar, 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu hatırlatarak, vatandaşın sokağa çıkma yasağını delip 3 bin 150 lira para cezası ödeyerek yararlanabileceğine mi, yoksa kısıtlamalara rağmen Osmangazi, Yavuz Sultan Selim köprüleri ile Avrasya Tüneli’nin ücretli olup, bu projelere 4 gün için 60 milyon lira tazminat ödeneceğine mi şaşırması gerektiğini bilemediğini söyledi. Akar’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “4 gün boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasında bu hizmetten yararlanmak için 3 Bin 150 TL idari para cezasına mı yoksa bu yasak ve kısıtlamalara rağmen Osmangazi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tünelinin Ücretli olacağına mı bu 3 projeye 4 gün için Milletin 60 Milyon TL ödeyeceğine mi şaşırmam bilemedim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.