Akar: “Genel başkan sorunumuz yok”

Kocaeli 06.07.2018 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Akar: “Genel başkan sorunumuz yok”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok doğru bir strateji izlediğini kaydederek, “CHP’de genel başkan sorunu yok” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, kurultay tartışmaları ile alakalı gazetemize konuştu. Partisinin doğru bir süreç geçirmediğini kaydeden Akar, “Seçim sürecinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarihi hamleler yaptı. 15 vekili İYİ Parti’ye transfer etmesi, ittifakı kurması, Muharrem İnce’yi aday olarak çıkarması çok stratejikti. Bunun sonucunda geldiğimiz noktada tek suçlunun Kılıçdaroğlu olduğunu belirtmek çok yanlış” dedi. TÜZÜK VAR CHP’nin bir tüzüğü olduğunu ve belirli bir delege sayısıyla kurultay yapılabileceğini kaydeden Akar, “Kurultay istemek tabii ki demokratik haktır. Fakat sorunun çözümü olamaz. Öncelikle ben dahil herkes kendi yaptığına bakacak” dedi. Yerel seçimlerin yaklaştığını ifade eden Akar, “Biz artık tartışmaları bir kenara bırakıp genel seçimlere hazırlanmalıyız” ifadelerini kullandı.
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok doğru bir strateji izlediğini kaydederek, “CHP’de genel başkan sorunu yok” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, kurultay tartışmaları ile alakalı gazetemize konuştu. Partisinin doğru bir süreç geçirmediğini kaydeden Akar, “Seçim sürecinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarihi hamleler yaptı. 15 vekili İYİ Parti’ye transfer etmesi, ittifakı kurması, Muharrem İnce’yi aday olarak çıkarması çok stratejikti. Bunun sonucunda geldiğimiz noktada tek suçlunun Kılıçdaroğlu olduğunu belirtmek çok yanlış” dedi.

TÜZÜK VAR

CHP’nin bir tüzüğü olduğunu ve belirli bir delege sayısıyla kurultay yapılabileceğini kaydeden Akar, “Kurultay istemek tabii ki demokratik haktır. Fakat sorunun çözümü olamaz. Öncelikle ben dahil herkes kendi yaptığına bakacak” dedi. Yerel seçimlerin yaklaştığını ifade eden Akar, “Biz artık tartışmaları bir kenara bırakıp genel seçimlere hazırlanmalıyız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.