Akar, müjdeleri zamdan ibaret!

Siyaset 01.10.2019 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akar, müjdeleri zamdan ibaret!

CHP PM ÜYESİ VE KOCAELİ MİLLETVEKİLİ HAYDAR AKAR'DAN ZAM TEPKİSİ!

CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar bugün itibari ile Elektriğe gelen yüzde 14,9 zam sonrasında sadece 1 yılda Elektriğe yüzde 60 zam yapıldığını vatandaşın her geçen gün zamlarla ezildiğini söyledi. Akar yaptığı açıklama da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın daha önceki sözlerine atıfta bulunarak ne zaman vatandaşa müjde ve sürpriz var deseler vatandaş zam yağmuruna tutuluyor, dedi. 1 YILDA ELEKTRİK’E YÜZDE 60 ZAM Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aralık 2018 de AKP Grup toplantısında yapmış olduğu konuşmayı hatırlatan Akar, o gün kalkıp vatandaşa yılbaşında Müjde deyip yüzde 10 indirim sözü verenler yılbaşı sonrası 1 Ocak 2019 tarihinde elektrik dağıtım şirketlerine yüzde 27 indirim sağlayarak 5 Milyarlık bir kıyak yaptılar.  Daha sonrasında ne oldu vatandaşa doğalgaz da indirim, elektrikte indirim dediler, Elektriğe 1 yılda yüzde 60 Doğalgaz’a yüzde 50 zam yapıldı. ZAM YAĞMURU DURMUYOR CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Erdoğan’ı örnek alan Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yerel seçimler öncesinde vatandaşlara seçim sonrasında sürprizlerimiz olacak sözlerinin sadece zamdan ibaret olduğunu belirterek, yerel seçimler sonrasın da Doğalgaz’a yüzde 32, Elektriğe yüzde 30, Çay’a yüzde 30, Şeker’e yüzde 16 zam yapıldığını söyledi. Defalarca ekonomik paketlerin açıklandığına dikkat çeken Akar, paketlerin de getirilen yeni sitemin de sadece zamlardan ibaret kaldığını belirterek, uçuşa geçeceğiz diyerek milletten yetki aldılar geldiğimiz nokta da sadece zamlar uçuşuyor ve tablo her geçen gün vatandaş için ağırlaşıyor dedi.
CHP PM ÜYESİ VE KOCAELİ MİLLETVEKİLİ HAYDAR AKAR'DAN ZAM TEPKİSİ!

CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar bugün itibari ile Elektriğe gelen yüzde 14,9 zam sonrasında sadece 1 yılda Elektriğe yüzde 60 zam yapıldığını vatandaşın her geçen gün zamlarla ezildiğini söyledi. Akar yaptığı açıklama da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın daha önceki sözlerine atıfta bulunarak ne zaman vatandaşa müjde ve sürpriz var deseler vatandaş zam yağmuruna tutuluyor, dedi.

1 YILDA ELEKTRİK’E YÜZDE 60 ZAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aralık 2018 de AKP Grup toplantısında yapmış olduğu konuşmayı hatırlatan Akar, o gün kalkıp vatandaşa yılbaşında Müjde deyip yüzde 10 indirim sözü verenler yılbaşı sonrası 1 Ocak 2019 tarihinde elektrik dağıtım şirketlerine yüzde 27 indirim sağlayarak 5 Milyarlık bir kıyak yaptılar.  Daha sonrasında ne oldu vatandaşa doğalgaz da indirim, elektrikte indirim dediler, Elektriğe 1 yılda yüzde 60 Doğalgaz’a yüzde 50 zam yapıldı.

ZAM YAĞMURU DURMUYOR

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Erdoğan’ı örnek alan Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yerel seçimler öncesinde vatandaşlara seçim sonrasında sürprizlerimiz olacak sözlerinin sadece zamdan ibaret olduğunu belirterek, yerel seçimler sonrasın da Doğalgaz’a yüzde 32, Elektriğe yüzde 30, Çay’a yüzde 30, Şeker’e yüzde 16 zam yapıldığını söyledi. Defalarca ekonomik paketlerin açıklandığına dikkat çeken Akar, paketlerin de getirilen yeni sitemin de sadece zamlardan ibaret kaldığını belirterek, uçuşa geçeceğiz diyerek milletten yetki aldılar geldiğimiz nokta da sadece zamlar uçuşuyor ve tablo her geçen gün vatandaş için ağırlaşıyor dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.