Akar: “Süreç partiye zarar veriyor!”

Kocaeli 05.08.2018 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Akar: “Süreç partiye zarar veriyor!”

CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP içindeki muhaliflerin partiye zarar verdiğini söyleyerek, “Yapılanlar siyaseten ahlaklı değil” dedi

CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, kurultay süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. PM Üyesi Akar, kurultayın toplanması için şartların belli olduğunu kaydederken, “Tüzük 622 imza diyor fakat bu sayıya ulaşılmamış. İmza atanlar bu partinin evladı da, atmayanlar başka partiden mi? Onların sayıları daha çok. Parti içindeki muhalifler neden empati yapmıyor?” diye konuştu. ÇOK KIRICI Sürecin çok kırıcı ilerlediğini kaydeden Akar, “Bundan sonraki süreçte kurultay olsa da olmasa da, bu insanlar aynı çatı altında nasıl mücadele edecek? Şiddetle birbirine saldıranlar aynı hedef için nasıl mücadele edecek? Ne yazık ki onlar, bize AK Parti’nin vermediği zararı veriyorlar” dedi. AHLAKİ DEĞİL Yapılanların siyaseten ahlaki olmadığını söyleyen Akar, “Genel merkeze küfür edenler arasında parti yöneticileri var. Sen genel merkezin temsilcisisin. Görüşlerin uymuyorsa istifa edersin ve sana uygun anlayışın gelmesini beklersin. Ama bu şekilde tüzük dışına çıkamazsın” dedi.
CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP içindeki muhaliflerin partiye zarar verdiğini söyleyerek, “Yapılanlar siyaseten ahlaklı değil” dedi

CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, kurultay süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. PM Üyesi Akar, kurultayın toplanması için şartların belli olduğunu kaydederken, “Tüzük 622 imza diyor fakat bu sayıya ulaşılmamış. İmza atanlar bu partinin evladı da, atmayanlar başka partiden mi? Onların sayıları daha çok. Parti içindeki muhalifler neden empati yapmıyor?” diye konuştu.

ÇOK KIRICI

Sürecin çok kırıcı ilerlediğini kaydeden Akar, “Bundan sonraki süreçte kurultay olsa da olmasa da, bu insanlar aynı çatı altında nasıl mücadele edecek? Şiddetle birbirine saldıranlar aynı hedef için nasıl mücadele edecek? Ne yazık ki onlar, bize AK Parti’nin vermediği zararı veriyorlar” dedi.

AHLAKİ DEĞİL

Yapılanların siyaseten ahlaki olmadığını söyleyen Akar, “Genel merkeze küfür edenler arasında parti yöneticileri var. Sen genel merkezin temsilcisisin. Görüşlerin uymuyorsa istifa edersin ve sana uygun anlayışın gelmesini beklersin. Ama bu şekilde tüzük dışına çıkamazsın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.