Akbulut 3 dönem kuralına takıldı

Siyaset 14.09.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akbulut 3 dönem kuralına takıldı

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut 3 dönem kuralına takıldığını belirterek tekrar ilçe başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. AK Parti Dilovası’nde mevcut başkan Osman Akbulut 3 dönem kuralına takıldığı için yeniden aday gösterilmeyeceği kesinleşti. Akbulut yeniden ilçe başkanlığına aday olmayacağını yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Başkan Akbulut açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “14 Ağustos 2001 tarihinde ‘Kimsesizlerin Kimi, Sessizlerin Sesi’ olmak üzere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisinin Dilovası Teşkilatında Kurucular Kurulu üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı olarak başladığım yolculuğum Rabbime hamdolsun ki, İlçe Başkanlığı vazifesine kadar taşınmıştır. EKSİKLERİMİZ TABİ Kİ OLMUŞTUR ‌Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar girdiğimiz genel-yerel seçimler ve referandumlardan teşkilatlarımızın fedakâr ve gayretkar çalışmaları ile alnımızın akıyla çıktık. Dilovası siyasi tarihine yazılan iktidar partisi yerel seçimleri kazanamaz algısını 2014 ve 2019 yerel seçimlerini kazanarak bu algıyı yok ettik. Eksiklerimiz oldu mu? Tabi ki, olmuştur. Fakat bulunduğumuz konumu ne nefsimiz için ne de çıkarlarımız için kullanmadık. ‌HAKLARINIZI HELAL EDİN ‌Değerli AK Parti Ailem; 19 Eylül günü gerçekleştirilecek Ak Parti Dilovası Kongresinde Partimizin Üç Dönem kriteri doğrultusunda aday olmayacağımı sizlerin huzurunda kamuoyuna açıklıyorum. Görev aldığım günden bugüne kadar çalıştığım milletvekillerim, il başkanlarım, Büyükşehir Belediye Başkanlarım, il yöneticilerim, Belediye Başkanım, İlçe Yöneticilerim, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve Yöneticileri, Mahalle Başkanlarım ve Yöneticileri, İstişare Kurulunda yer alan arkadaşlarım, Parti Büyüklerim, Delegelerim, Parti Üyelerimiz hasılı AK Parti Davasına Gönül vermiş tüm kardeşlerim, abilerim, ablalarım. Eğer varsa benim hakkım sizlere helal olsun. Sizler de haklarınızı helal ediniz. BU BİR VEDA DEĞİL ‌Bu bir veda değil. Biz makam ve mevkiden bağımsız olarak liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde ve izinde çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi bizlere düşen 19 Eylül'deki kongremizin Dilovası Teşkilatımıza ve Partimize yakışır şekilde gerçekleşmesini sağlamaktır. Yeni seçilecek İlçe Başkanı ve Yönetiminin çalışmalarına destek olmaktır. Kişiler geçici ‘davamız’ bakidir. Tekrar haklarınızı helal ediniz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Akbulut aday olmaması ile AK Parti Dilovası’nda temayül kesinleşmiş oldu.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut 3 dönem kuralına takıldığını belirterek tekrar ilçe başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

AK Parti Dilovası’nde mevcut başkan Osman Akbulut 3 dönem kuralına takıldığı için yeniden aday gösterilmeyeceği kesinleşti. Akbulut yeniden ilçe başkanlığına aday olmayacağını yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Başkan Akbulut açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “14 Ağustos 2001 tarihinde ‘Kimsesizlerin Kimi, Sessizlerin Sesi’ olmak üzere Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisinin Dilovası Teşkilatında Kurucular Kurulu üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı olarak başladığım yolculuğum Rabbime hamdolsun ki, İlçe Başkanlığı vazifesine kadar taşınmıştır.

EKSİKLERİMİZ TABİ Kİ OLMUŞTUR

‌Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar girdiğimiz genel-yerel seçimler ve referandumlardan teşkilatlarımızın fedakâr ve gayretkar çalışmaları ile alnımızın akıyla çıktık. Dilovası siyasi tarihine yazılan iktidar partisi yerel seçimleri kazanamaz algısını 2014 ve 2019 yerel seçimlerini kazanarak bu algıyı yok ettik. Eksiklerimiz oldu mu? Tabi ki, olmuştur. Fakat bulunduğumuz konumu ne nefsimiz için ne de çıkarlarımız için kullanmadık.

‌HAKLARINIZI HELAL EDİN

‌Değerli AK Parti Ailem; 19 Eylül günü gerçekleştirilecek Ak Parti Dilovası Kongresinde Partimizin Üç Dönem kriteri doğrultusunda aday olmayacağımı sizlerin huzurunda kamuoyuna açıklıyorum. Görev aldığım günden bugüne kadar çalıştığım milletvekillerim, il başkanlarım, Büyükşehir Belediye Başkanlarım, il yöneticilerim, Belediye Başkanım, İlçe Yöneticilerim, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve Yöneticileri, Mahalle Başkanlarım ve Yöneticileri, İstişare Kurulunda yer alan arkadaşlarım, Parti Büyüklerim, Delegelerim, Parti Üyelerimiz hasılı AK Parti Davasına Gönül vermiş tüm kardeşlerim, abilerim, ablalarım. Eğer varsa benim hakkım sizlere helal olsun. Sizler de haklarınızı helal ediniz.

BU BİR VEDA DEĞİL

‌Bu bir veda değil. Biz makam ve mevkiden bağımsız olarak liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde ve izinde çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi bizlere düşen 19 Eylül'deki kongremizin Dilovası Teşkilatımıza ve Partimize yakışır şekilde gerçekleşmesini sağlamaktır. Yeni seçilecek İlçe Başkanı ve Yönetiminin çalışmalarına destek olmaktır. Kişiler geçici ‘davamız’ bakidir. Tekrar haklarınızı helal ediniz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Akbulut aday olmaması ile AK Parti Dilovası’nda temayül kesinleşmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.