19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akbulut müjdeyi verdi!

Dilovası 23.12.2015 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Akbulut müjdeyi verdi!

Dilovası Devlet Hastanesi bünyesinde kurulacak olan Diyaliz Merkezi’ni inceleyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman AKBULUT müjdeyi verdi. Akbulut, Diyaliz Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceleyerek Başhekim Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç’tan bilgi aldı.

Dilovası’nın önemli eksiklerinden biri olan Diyaliz Merkezi’nin kurulması için siyasi düzeyde çalışmalarını yürüten ve geçtiğimiz ay meyvesini alan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Diyaliz hastalarını sevindiren gelişme için işi sıkı tutuyor. Önceki gün kurulma aşamasında olan inşaat alanını gezen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, çalışmaları yerinde görerek Başhekim Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç’tan bilgi aldı. MART AYI’NDA AÇILACAK Dilovası’nda yaklaşık 30 hastanın Diyaliz tedavisi gördüğünü söyleyen Başhekim Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, “Diyaliz Merkezi’mizin inşaat çalışmaları sürüyor. İnşallah kısa sürede bitirecek ve en geç Mart ayı içerisinde hastalarımıza hizmet vereceğiz.”dedi. DİLOVASI’NDA TEDAVİ GÖRECEKLER Kurulacak olan Diyaliz Merkezi ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise “İlçemizde yaklaşık 30 hastamız bu cihazlara bağlı olarak tedavilerini sürdürüyorlar. Bizim amacımız ilçemizde hizmete girecek olan bu Diyaliz Merkezi ile Dilovası’nda yaşayan hastalarımızın başka ilçelere giderek gördükleri bu tedaviyi kendi ilçelerinde görmeleridir. Teşkilat olarak Diyaliz Merkezi’nin kurulması için çok çalıştık ve işte şuan inşaatı devam eden merkezimizin kurulmasını sağladık. HASTALARIMIZIN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRMAK İSTİYORUZ Bizlerinde ve bir çok arkadaşımızın da ailesinden yada dostlarından birileri bu tedaviyi görmekte ve bildiğimiz kadarı ile bu tedaviyi almadıkları zaman yaşamsal sorunları ciddi şekilde yaşamaktadırlar. Bilindiği gibi de diyaliz hastası kendi başına istedikleri yere gitme ve gezme imkanlarına sahip değiller. Gittikleri yerde muhakkak ki öncelikli olarak diyaliz merkezini ayarlaması gerekmekte ve öyle gitmektedir. Onların yaşamsal alanda çektikleri sıkıntıları bildiğimiz için ve Dilovası’nda diyaliz merkezimizin eksikliğinin giderilmesi için uğraştık ve başardık. İnşallah bu merkezimiz Dilovalı vatandaşlarımızın tedavisinde önemli bir kolaylık sağlayacaktır. Bu merkezimizin kurulmasında emeği geçen Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç’a da teşekkür ediyorum. Özverili bir şekilde kuruluş çalışmalarını takip etmektedir.”dedi. EVLERİNDEN ALINIP, EVLERİNE BIRAKILACAK Akbulut ayrıca diyaliz hastalarının nakil işlemleri içinde çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, “Dilovası’nda ki hastalarımızın evlerinden alınarak tedavisinin yapılması sonrası evlerine bırakılması için çalışmalarımız da sürüyor. Diyaliz Merkezimize alınacak minibüslerle hastalarımızın ulaşım sorununu da Mart ayına kadar çözmüş olacağız.”dedi. 
Dilovası Devlet Hastanesi bünyesinde kurulacak olan Diyaliz Merkezi’ni inceleyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman AKBULUT müjdeyi verdi. Akbulut, Diyaliz Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceleyerek Başhekim Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç’tan bilgi aldı.

Dilovası’nın önemli eksiklerinden biri olan Diyaliz Merkezi’nin kurulması için siyasi düzeyde çalışmalarını yürüten ve geçtiğimiz ay meyvesini alan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Diyaliz hastalarını sevindiren gelişme için işi sıkı tutuyor. Önceki gün kurulma aşamasında olan inşaat alanını gezen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, çalışmaları yerinde görerek Başhekim Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç’tan bilgi aldı.

MART AYI’NDA AÇILACAK

Dilovası’nda yaklaşık 30 hastanın Diyaliz tedavisi gördüğünü söyleyen Başhekim Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, “Diyaliz Merkezi’mizin inşaat çalışmaları sürüyor. İnşallah kısa sürede bitirecek ve en geç Mart ayı içerisinde hastalarımıza hizmet vereceğiz.”dedi.

DİLOVASI’NDA TEDAVİ GÖRECEKLER

Kurulacak olan Diyaliz Merkezi ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise “İlçemizde yaklaşık 30 hastamız bu cihazlara bağlı olarak tedavilerini sürdürüyorlar. Bizim amacımız ilçemizde hizmete girecek olan bu Diyaliz Merkezi ile Dilovası’nda yaşayan hastalarımızın başka ilçelere giderek gördükleri bu tedaviyi kendi ilçelerinde görmeleridir. Teşkilat olarak Diyaliz Merkezi’nin kurulması için çok çalıştık ve işte şuan inşaatı devam eden merkezimizin kurulmasını sağladık.

HASTALARIMIZIN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRMAK İSTİYORUZ

Bizlerinde ve bir çok arkadaşımızın da ailesinden yada dostlarından birileri bu tedaviyi görmekte ve bildiğimiz kadarı ile bu tedaviyi almadıkları zaman yaşamsal sorunları ciddi şekilde yaşamaktadırlar. Bilindiği gibi de diyaliz hastası kendi başına istedikleri yere gitme ve gezme imkanlarına sahip değiller. Gittikleri yerde muhakkak ki öncelikli olarak diyaliz merkezini ayarlaması gerekmekte ve öyle gitmektedir. Onların yaşamsal alanda çektikleri sıkıntıları bildiğimiz için ve Dilovası’nda diyaliz merkezimizin eksikliğinin giderilmesi için uğraştık ve başardık. İnşallah bu merkezimiz Dilovalı vatandaşlarımızın tedavisinde önemli bir kolaylık sağlayacaktır. Bu merkezimizin kurulmasında emeği geçen Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Sadullah Kıvanç Tunç’a da teşekkür ediyorum. Özverili bir şekilde kuruluş çalışmalarını takip etmektedir.”dedi.

EVLERİNDEN ALINIP, EVLERİNE BIRAKILACAK

Akbulut ayrıca diyaliz hastalarının nakil işlemleri içinde çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, “Dilovası’nda ki hastalarımızın evlerinden alınarak tedavisinin yapılması sonrası evlerine bırakılması için çalışmalarımız da sürüyor. Diyaliz Merkezimize alınacak minibüslerle hastalarımızın ulaşım sorununu da Mart ayına kadar çözmüş olacağız.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.