Akbulut’tan Yıldırım’a ziyaret

Siyaset 31.10.2020 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Akbulut’tan Yıldırım’a ziyaret

Önceki dönem AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, kongrede görevi devralan İlhan Yıldırım ve ekibini ziyaret ederek birlik mesajı verdi.   Ziyarette Osman Akbulut’a Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de eşlik etti. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini ileten Osman Akbulut, “Dilovası’na yakışır şekilde kongremizi gerçekleştirdik. İlhan abimizden görevi 7 yıl önce devralmıştım. Partililerimizin desteğiyle AK Parti bayrağını daha ileriye taşıdık. İlhan Yıldırım’ın çıktığı bu yolda muvaffak olacağına inanıyorum. İlhan başkanımıza ilçe başkanlığının tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Akbulut’un ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bir konuşma yaparak, “Dilovası’nı daha ileriye taşımak için her zaman çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. Osman başkanımız kendine yakışır şekilde bayrağı teslim etti. İlhan başkanımıza da görevinin tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. BELEDİYEMİZİN ARKASINDA OLACAĞIZ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkan Adayı İlhan Yıldırım, “Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. 18 yıldır partimizin bir neferiyim. Cumhurbaşkanımız sadece ülkemizin değil, dünyadaki mazlumların gür sesi. Bir süreç yaşadık. 2002 yılında Dilovası bir beldeydi. Kurucu ilçe başkanı olarak bu görev nasip oldu. 6 sene Dilovası’na hizmet etmeye çalıştık. Girdiğimiz her seçimde Kocaeli’nin ve Türkiye’nin ortalamasının üzerinde oy almış teşkilatız. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ederim. Çok çalışkan bir belediye başkanımız var, Allah ayağına taş değdirmesin. Kurduğumuz yönetim ile belediye başkanımızın her zaman arkasında olacağız” dedi.  

Önceki dönem AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, kongrede görevi devralan İlhan Yıldırım ve ekibini ziyaret ederek birlik mesajı verdi.  

Ziyarette Osman Akbulut’a Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de eşlik etti. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini ileten Osman Akbulut, “Dilovası’na yakışır şekilde kongremizi gerçekleştirdik. İlhan abimizden görevi 7 yıl önce devralmıştım. Partililerimizin desteğiyle AK Parti bayrağını daha ileriye taşıdık. İlhan Yıldırım’ın çıktığı bu yolda muvaffak olacağına inanıyorum. İlhan başkanımıza ilçe başkanlığının tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Başkan Akbulut’un ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bir konuşma yaparak, “Dilovası’nı daha ileriye taşımak için her zaman çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. Osman başkanımız kendine yakışır şekilde bayrağı teslim etti. İlhan başkanımıza da görevinin tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

BELEDİYEMİZİN ARKASINDA OLACAĞIZ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkan Adayı İlhan Yıldırım, “Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. 18 yıldır partimizin bir neferiyim. Cumhurbaşkanımız sadece ülkemizin değil, dünyadaki mazlumların gür sesi. Bir süreç yaşadık. 2002 yılında Dilovası bir beldeydi. Kurucu ilçe başkanı olarak bu görev nasip oldu. 6 sene Dilovası’na hizmet etmeye çalıştık. Girdiğimiz her seçimde Kocaeli’nin ve Türkiye’nin ortalamasının üzerinde oy almış teşkilatız. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı herkese teşekkür ederim. Çok çalışkan bir belediye başkanımız var, Allah ayağına taş değdirmesin. Kurduğumuz yönetim ile belediye başkanımızın her zaman arkasında olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.