19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akçay Şaşırdı

Darıca 03.10.2018 - 19:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Akçay Şaşırdı

Darıca Belediyesi Ekim Ayı Meclis Oturumu'ndagündeme gelen bütçe görüşmelerinde Ak Parti adına görüş belirten Meclis Üyesi Köksal Akçay, "Çok şaşırdım."dedi.

Bütçenin komisyon çalışmaları esnasında CHP Meclis Üyeleri ile birlikte şeffaf ve uyumlu bir süreç geçirdiklerini ancak oylama esnasında CHP Meclis Üyelerinin ret oyu vermelerine çok şaşkın olduğunu belirten Ak Parti Darıca Belediye Meclis Üyesi Köksal Akçay, "Sıcak, samimi ve şeffaf bir süreç içinde karşılıklı görüş alışverişi içinde bir bütçe hazırlığı tamamladık. Hem hükümetimizin hem de belediyemizin ekonominin ve döviz akışının bu dalgalanma döneminde tasarrufları ve israfı ön palana alarakj bir bütçe hazırladık. Bu anlayış içinde olan birim müdürlerimizle tekl tek görüşerek bazılarına teşekkür ettik bazılarına telkile yaklaştık. Bu uyum içinde hazırlanan bütçeye meclis oturumunda CHP Meclis Üye Grubu'nun ret oyu vermesi beni çok şaşırttı."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Belediyesi Ekim Ayı Meclis Oturumu'ndagündeme gelen bütçe görüşmelerinde Ak Parti adına görüş belirten Meclis Üyesi Köksal Akçay, "Çok şaşırdım."dedi.

Bütçenin komisyon çalışmaları esnasında CHP Meclis Üyeleri ile birlikte şeffaf ve uyumlu bir süreç geçirdiklerini ancak oylama esnasında CHP Meclis Üyelerinin ret oyu vermelerine çok şaşkın olduğunu belirten Ak Parti Darıca Belediye Meclis Üyesi Köksal Akçay, "Sıcak, samimi ve şeffaf bir süreç içinde karşılıklı görüş alışverişi içinde bir bütçe hazırlığı tamamladık. Hem hükümetimizin hem de belediyemizin ekonominin ve döviz akışının bu dalgalanma döneminde tasarrufları ve israfı ön palana alarakj bir bütçe hazırladık. Bu anlayış içinde olan birim müdürlerimizle tekl tek görüşerek bazılarına teşekkür ettik bazılarına telkile yaklaştık. Bu uyum içinde hazırlanan bütçeye meclis oturumunda CHP Meclis Üye Grubu'nun ret oyu vermesi beni çok şaşırttı."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.