‘’Akdemir ve Kelebek varsa koşa koşa gelirim’’

Spor 30.05.2017 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Akdemir ve Kelebek varsa koşa koşa gelirim’’

SİNAN KALOĞLU’NDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER:

Türk futbolunun deneyimli golcülerinden Sinan Kaloğlu da 75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen Ramazan ayı Olgunlar Turnuvası için Gebze’ye gelenler arasındaydı. Başta Beşiktaş olmak üzere bir çok Süper  Lig takımında forma giyen Kaloğlu, son olarak Mersin İ.Y forması terletti. Manisaspor’dan eski takım arkadaşı Mehmet Akdemir ile hasret gideren Kaloğlu, Beybaba Çiftliği’nde düzenlenen iftar programında bir dönem aynı takımda forma giydiği ve rakip olduğu futbolcularla hasret giderdi. ‘’BENİM İÇİN ÇOK İYİ 2 DOST’’ Süper Lig’de attığı birbirinden önemli gollerle adını şimdiden unutulmazlar arasında yazdıran Sinan Kaloğlu, eski takım arkadaşı Mehmet Akdemir ve Kelebek lakaplı futbolcu Murat Çıplak’a davetlerinden dolayı teşekkür etti. Sinan Kaloğlu yaptığı açıklamada, ‘’Akdemir ve Kelebek’in olduğu her yere koşa koşa gelirim. Mesleğimizin dışında onlar benim için çok iyi iki dost. Bugün burada bulunan isimlere baktığımda Olgunlar Turnuvası’nın oldukça renkli geçeceği kesin. Bizleri böylesine güzel bir ortamda buluşturdukları için Mehmet Akdemir ve Murat Çıplak’a teşekkür ediyorum’’dedi.
SİNAN KALOĞLU’NDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER:

Türk futbolunun deneyimli golcülerinden Sinan Kaloğlu da 75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen Ramazan ayı Olgunlar Turnuvası için Gebze’ye gelenler arasındaydı. Başta Beşiktaş olmak üzere bir çok Süper  Lig takımında forma giyen Kaloğlu, son olarak Mersin İ.Y forması terletti. Manisaspor’dan eski takım arkadaşı Mehmet Akdemir ile hasret gideren Kaloğlu, Beybaba Çiftliği’nde düzenlenen iftar programında bir dönem aynı takımda forma giydiği ve rakip olduğu futbolcularla hasret giderdi.

‘’BENİM İÇİN ÇOK İYİ 2 DOST’’

Süper Lig’de attığı birbirinden önemli gollerle adını şimdiden unutulmazlar arasında yazdıran Sinan Kaloğlu, eski takım arkadaşı Mehmet Akdemir ve Kelebek lakaplı futbolcu Murat Çıplak’a davetlerinden dolayı teşekkür etti. Sinan Kaloğlu yaptığı açıklamada, ‘’Akdemir ve Kelebek’in olduğu her yere koşa koşa gelirim. Mesleğimizin dışında onlar benim için çok iyi iki dost. Bugün burada bulunan isimlere baktığımda Olgunlar Turnuvası’nın oldukça renkli geçeceği kesin. Bizleri böylesine güzel bir ortamda buluşturdukları için Mehmet Akdemir ve Murat Çıplak’a teşekkür ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.