19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akif Yılmaz'dan Çayırova’ya ziyaret

Spor 18.03.2016 - 13:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Akif Yılmaz'dan Çayırova’ya ziyaret

Akif Yılmaz'dan Çayırova’ya ziyaret

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Çetin Malkoç'u ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve yöneticileri de eşlik ettiler.Çayırova’nın spor tesisleşmeleri ve yeni yatırımlar ile ilgili olarak çeşitli konularda görüş alışverişinin bulunduğu ziyarette özellikle Çayırovalı sporcuların salon sporlarında almış olduğu başarılar ile Çayırova’da düzenlenen ulusal ve yerel spor müsabakaları gündeme geldi. ''SPORU TABANA YAYACAK PROJELER YAPACAĞIZ'' Çayırova’da spor alanında birçok yatırırım yapıldığını ve bundan sonra da yatırımların hızla devam edeceğini belirten Yılmaz “Amacımız Çayırova’da tüm sporların halkımızın rahat bir şekilde ulaşım sağlayabileceği ve sporun tabana yayacak projeleri hayata geçirmektir” dedi. Ziyaret, Milletvekili Yılmaz'ın spor salonunu gezmesi ve antrenman yapan çocukların aileleriyle sohbet etmesiyle son buldu.
Akif Yılmaz'dan Çayırova’ya ziyaret

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Çayırova Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Çetin Malkoç'u ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve yöneticileri de eşlik ettiler.Çayırova’nın spor tesisleşmeleri ve yeni yatırımlar ile ilgili olarak çeşitli konularda görüş alışverişinin bulunduğu ziyarette özellikle Çayırovalı sporcuların salon sporlarında almış olduğu başarılar ile Çayırova’da düzenlenen ulusal ve yerel spor müsabakaları gündeme geldi.

''SPORU TABANA YAYACAK PROJELER YAPACAĞIZ''

Çayırova’da spor alanında birçok yatırırım yapıldığını ve bundan sonra da yatırımların hızla devam edeceğini belirten Yılmaz “Amacımız Çayırova’da tüm sporların halkımızın rahat bir şekilde ulaşım sağlayabileceği ve sporun tabana yayacak projeleri hayata geçirmektir” dedi. Ziyaret, Milletvekili Yılmaz'ın spor salonunu gezmesi ve antrenman yapan çocukların aileleriyle sohbet etmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.