Akıl oyunlarına muhteşem final!

Darıca 21.04.2019 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Akıl oyunlarına muhteşem final!

Darıca’da bu yıl ikincisi yapılan Akıl Oyunları’nın finali İlçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. İkinci kez düzenlenen Akıl oyunlarının finali de, tıpkı açılışı gibi muhteşem oldu.  Bağlarbaşı Kapalı Spor salonunda yapılan ve 5 gün süren akıl oyunlarında, final ve ödül törenine Darıca kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu başta olmak üzere siyasi partilerin temsilcileri de katıldı. 5 gün süren oyunların finallerinde derece yapan öğrencilere ödülleri teslim edildi. 2 BİN ÖĞRENCİ YARIŞTI Darıca Akıl oyunlarında bu yıl yaklaşık 2 bin öğrenci yarıştı. Öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunlarında satranç, mangala, reversi, q bitz ve dokuz taş gibi kategorilerde mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Başarılı öğrencilere final günü katılım sertifikası, madalya ve kupaları takdim edildi. Final programında konuşa İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail oğuz, yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve kendilerini yalnız bırakmayarak destek veren herkese teşekkür ederek, “Zekâ oyunları günümüzde tüm eğitim sistemlerinin hedefi becerileri kazandırmanın etkili ve eğlenceli en yaygın yoludur: Bu becerileri Akıl yürütme, Problem çözme, İletişim, Yaratıcı düşünme, Strateji oluşturma. Bilgi teknolojilerini kullanma, Karar verme, Dili etkili kullanma, Girişimcilik olarak sıralayabiliriz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

Darıca’da bu yıl ikincisi yapılan Akıl Oyunları’nın finali İlçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. İkinci kez düzenlenen Akıl oyunlarının finali de, tıpkı açılışı gibi muhteşem oldu.  Bağlarbaşı Kapalı Spor salonunda yapılan ve 5 gün süren akıl oyunlarında, final ve ödül törenine Darıca kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu başta olmak üzere siyasi partilerin temsilcileri de katıldı. 5 gün süren oyunların finallerinde derece yapan öğrencilere ödülleri teslim edildi.

2 BİN ÖĞRENCİ YARIŞTI

Darıca Akıl oyunlarında bu yıl yaklaşık 2 bin öğrenci yarıştı. Öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunlarında satranç, mangala, reversi, q bitz ve dokuz taş gibi kategorilerde mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Başarılı öğrencilere final günü katılım sertifikası, madalya ve kupaları takdim edildi. Final programında konuşa İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail oğuz, yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve kendilerini yalnız bırakmayarak destek veren herkese teşekkür ederek, “Zekâ oyunları günümüzde tüm eğitim sistemlerinin hedefi becerileri kazandırmanın etkili ve eğlenceli en yaygın yoludur: Bu becerileri Akıl yürütme, Problem çözme, İletişim, Yaratıcı düşünme, Strateji oluşturma. Bilgi teknolojilerini kullanma, Karar verme, Dili etkili kullanma, Girişimcilik olarak sıralayabiliriz. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.