AKOM'dan normalleşme de önemli uyarı!

Kocaeli 01.06.2020 - 23:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AKOM'dan normalleşme de önemli uyarı!

İBB'nin Afet Koordinasyon Merkezi, yeni normalleşmenin ilk gününde 3 saat boyunca kent genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu. AKOM, kentlileri olumsuz hadiselere karşı hazırlıklı olma konusunda uyardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kent genelinde aralıklarla kuvvetli gök gürültülü sağanak geçişlerinin yaşanacağını bildirdi. İBB'den yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: "AKOM'dan gelen son dakika açıklamaya göre, önümüzdeki üç saat boyunca kent genelinde aralıklarla kuvvetli (15-40 kg) sağanak ve gök gürültülü sağanak geçişleri bekleniyor. Yetkililer, kısa süreli ve kuvvetli yağan yağmur nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklar, su baskını, göllenme gibi hadiseler için vatandaşa uyarılarda bulundu." YER YER SAĞANAK ETKİLİ OLUYOR Bu arada kent genelinde yer yer sağanak etkili oluyor. Bazı noktalarda aniden etkili olan yağıştan korunmaya çalışan vatandaşlar çevredeki iş yerleri ve duraklara sığındı. Yağış nedeniyle trafikte de zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

İBB'nin Afet Koordinasyon Merkezi, yeni normalleşmenin ilk gününde 3 saat boyunca kent genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu. AKOM, kentlileri olumsuz hadiselere karşı hazırlıklı olma konusunda uyardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kent genelinde aralıklarla kuvvetli gök gürültülü sağanak geçişlerinin yaşanacağını bildirdi.

İBB'den yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"AKOM'dan gelen son dakika açıklamaya göre, önümüzdeki üç saat boyunca kent genelinde aralıklarla kuvvetli (15-40 kg) sağanak ve gök gürültülü sağanak geçişleri bekleniyor. Yetkililer, kısa süreli ve kuvvetli yağan yağmur nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklar, su baskını, göllenme gibi hadiseler için vatandaşa uyarılarda bulundu."

YER YER SAĞANAK ETKİLİ OLUYOR

Bu arada kent genelinde yer yer sağanak etkili oluyor. Bazı noktalarda aniden etkili olan yağıştan korunmaya çalışan vatandaşlar çevredeki iş yerleri ve duraklara sığındı. Yağış nedeniyle trafikte de zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.