19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akse Kütüphanesi İlgi Odağı

Çayırova 27.08.2018 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Akse Kütüphanesi İlgi Odağı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Akse Semt Konağı Kütüphanemiz modern, ferah fiziki yapısıyla kitap kurdu çocuklarımızın ilgi odağı oldu.” dedi.

Çayırova Belediyesi’nin sosyal projelerinden olan Akse Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan Semt Konağı kitapsever çocukların ilgi odağı oldu. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Akse Semt Konağı ile ilgili bilgi vererek, “Akse Semt Konağı’nda da Anne Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, Muhtarlık, kütüphane, etüt ve ders sınıfları, kurs alanları ve spor merkezi bulunuyor. Modern spor salonu, renkli ve tam donanımlı müzik odasıyla gençlere spor ve sanatı bir arada yaşatan semt konağı; 4 katlı 2400 metrekare kapalı alanıyla Kocaeli’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyor.” diye konuştu. ÜNİVERSİTEYE UZANAN EĞİTİM AĞI Semt Konaklarının en önemli özelliğinin okul öncesinden üniversiteye kadar uzanan eğitim ağı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Semt Konakları projesinde yola çıkarken ilk amacımız eğitim tabanlı bir sistem oluşturmaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Semt Konaklarımız bir eğitim yuvası olmakla beraber sağlığı, sporu, sosyal ve kültürel yatırımları da içerisinde barındırıyor. Okul öncesi eğitim veren Anne Çocuk Kulüplerimiz Semt Konaklarımızda, orta ve lise düzeyinde eğitimlerimiz yine Semt Konaklarımızdaki Bilgievlerimizde verilmekte. Bunun yanı sıra Üniversiteli öğrencilerimizin en önemli durağı olan Gençlik Merkezlerimizde aynı çatı altında eğitimlerini veriyor. Sağlık, spor, sosyal ve kültürel hizmetlerimizi de yine aynı çatı altında öğrencilerimize sunuyoruz.” diyerek semt konaklarının öğrencilerin vazgeçilmezi olduğunu belirtti.      KÜBRA AKABALI  
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Akse Semt Konağı Kütüphanemiz modern, ferah fiziki yapısıyla kitap kurdu çocuklarımızın ilgi odağı oldu.” dedi.

Çayırova Belediyesi’nin sosyal projelerinden olan Akse Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan Semt Konağı kitapsever çocukların ilgi odağı oldu. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Akse Semt Konağı ile ilgili bilgi vererek, “Akse Semt Konağı’nda da Anne Çocuk Kulübü, Bilgievi, Gençlik Merkezi, Muhtarlık, kütüphane, etüt ve ders sınıfları, kurs alanları ve spor merkezi bulunuyor. Modern spor salonu, renkli ve tam donanımlı müzik odasıyla gençlere spor ve sanatı bir arada yaşatan semt konağı; 4 katlı 2400 metrekare kapalı alanıyla Kocaeli’nin en büyüğü olma özelliğini taşıyor.” diye konuştu.

ÜNİVERSİTEYE UZANAN EĞİTİM AĞI

Semt Konaklarının en önemli özelliğinin okul öncesinden üniversiteye kadar uzanan eğitim ağı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Semt Konakları projesinde yola çıkarken ilk amacımız eğitim tabanlı bir sistem oluşturmaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Semt Konaklarımız bir eğitim yuvası olmakla beraber sağlığı, sporu, sosyal ve kültürel yatırımları da içerisinde barındırıyor. Okul öncesi eğitim veren Anne Çocuk Kulüplerimiz Semt Konaklarımızda, orta ve lise düzeyinde eğitimlerimiz yine Semt Konaklarımızdaki Bilgievlerimizde verilmekte. Bunun yanı sıra Üniversiteli öğrencilerimizin en önemli durağı olan Gençlik Merkezlerimizde aynı çatı altında eğitimlerini veriyor. Sağlık, spor, sosyal ve kültürel hizmetlerimizi de yine aynı çatı altında öğrencilerimize sunuyoruz.” diyerek semt konaklarının öğrencilerin vazgeçilmezi olduğunu belirtti. 

 

 

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.