AKSU CANLARLA BULUŞTU

Çayırova 01.03.2019 - 17:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AKSU CANLARLA BULUŞTU

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, Çayırova Abdal Musa Cem vakfını ziyaret etti. Vakıf başkanı Halil İbrahim Araz’ın karşıladığı Aksu ‘biz toplumuzun bütün değerlerine saygı duyuyoruz ve paylaşıyoruz. Hepimiz canız, hepimiz kanız, hepimizin tek derdi özelde Çayırova, genelde Türkiye ve dünyada hakettiğimiz gibi yaşayabilmek’ dedi. HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM Saadet partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, toplumun bütün kesimlerini ve değerlerini kucaklayan çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün Çayırova Cem evi vakfını ziyarete den Aksu, siyasete sadece seçimler gözüyle bakmadığını, birlikte huzurlu ve güvenli yaşamak için her zaman birlikte olmak gerektiğini ifade etti. Biz, adil kenti oluşturacağız diyen Aksu, fırsatları toplumu ayırt etmeksizin her kesimine eşit dağıtacağız. Hiç kimse kendini mağdur hmeyecek. Biz bütün farklılıklarımızı birer zenginlik ve geliştiricilik olarak görüyoruz çünkü ben ‘herkesin başkanı olacağım’ dedi. CANLARIN DEDESİNDEN AKSUYA TEŞEKKÜR Aksu’nun misafirliğini Cem evi yönetimiyle birlikte canlar vakfında kabul eden Abdal Musa Cem evi başkanı ve dedesi Halil İbrahim Araz, Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu’ya öncelikle birleştirici ve sevgi aşılayıcı siyaset dili kullandığı için teşekkür etti. Toplumun kutuplaştırıcı dile ihtiyacı olmadığını belirten Araz, Aksu ve ekibine ziyaretleri içinde ayrıca memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, Çayırova Abdal Musa Cem vakfını ziyaret etti. Vakıf başkanı Halil İbrahim Araz’ın karşıladığı Aksu ‘biz toplumuzun bütün değerlerine saygı duyuyoruz ve paylaşıyoruz. Hepimiz canız, hepimiz kanız, hepimizin tek derdi özelde Çayırova, genelde Türkiye ve dünyada hakettiğimiz gibi yaşayabilmek’ dedi.

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

Saadet partisi Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, toplumun bütün kesimlerini ve değerlerini kucaklayan çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün Çayırova Cem evi vakfını ziyarete den Aksu, siyasete sadece seçimler gözüyle bakmadığını, birlikte huzurlu ve güvenli yaşamak için her zaman birlikte olmak gerektiğini ifade etti. Biz, adil kenti oluşturacağız diyen Aksu, fırsatları toplumu ayırt etmeksizin her kesimine eşit dağıtacağız. Hiç kimse kendini mağdur hmeyecek. Biz bütün farklılıklarımızı birer zenginlik ve geliştiricilik olarak görüyoruz çünkü ben ‘herkesin başkanı olacağım’ dedi.

CANLARIN DEDESİNDEN AKSUYA TEŞEKKÜR

Aksu’nun misafirliğini Cem evi yönetimiyle birlikte canlar vakfında kabul eden Abdal Musa Cem evi başkanı ve dedesi Halil İbrahim Araz, Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu’ya öncelikle birleştirici ve sevgi aşılayıcı siyaset dili kullandığı için teşekkür etti. Toplumun kutuplaştırıcı dile ihtiyacı olmadığını belirten Araz, Aksu ve ekibine ziyaretleri içinde ayrıca memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.