Aksu; ‘Çayırovalı Mutsuz’

Çayırova 25.03.2019 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aksu; ‘Çayırovalı Mutsuz’

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Çayırova halkını evlerinde, piknikte, alış verişte, düğünde kısacası her yerde ziyaret edip onlara adil, şeffaf ve dürüst bir Belediye yönetimini anlatıyor.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Çayırova halkını evlerinde, piknikte, alış verişte,  düğünde kısacası her yerde ziyaret edip onlara adil, şeffaf ve dürüst bir Belediye yönetimini anlatıyor. Tüm siyasi hesapları ve polemikleri bir kenara bıraktık diyen Aksu, Tüm samimiyetimizle vatandaşımıza anlatıyoruz ve Çayırova’nın bir 5 yıl daha kaybetmemesi için mücadele ediyoruz. Vatandaşımız pazardan ürün alırken bile dakikalarca düşünüyor ve seçiyor. Biz istiyoruz ki ilçemizi beş yıl yönetecek yönetimi seçerken de aynı hassasiyetle düşünüp karar verelim. Bir beş yıl daha aynı filmi izlemeyelim’ dedi. AKSU; EN BÜYÜK YATIRIM GENÇLİKTİR Çayırova’nın genelinde gençlik üzerine ciddi çalışmalar yapan ve sık sık gençlerle bir araya gelen SP Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, gençlik çalışmaları ­kapsamında önceki akşam Emek Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. Gençliğe yatırım yapmayan yönetimler geleceğe yatırım yapmamış olur ve geleceğe yatırım yapmayan yönetimler ise yıkılmaya mahkûm olur diyen Aksu, şunları ifade etti. ‘Biz kazandığımızda öncelikle gençlerimizin her birini geleceğin anahtarı olarak göreceğiz ve kuracağımız gençlik merkezlerimizde ve meslek edindirme kurslarında gençlerimize donanım kazandırarak kaliteli, kendisine ve topluma faydalı bireylerin yetişmesini sağlayacağız. GENÇLERİMİZ ERİYOR Gençleri sadece angarya işlerini yaptıran, kullanılabilir gören, önemsemeyen ve düşünmeyen yönetim anlayışını değiştireceğiz ve yerine din, dil, ırk, mezhep ve siyasi farklılık gözetmeyen, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, ilçemizin kaynaklarına sahip çıkan, insanımıza değer veren ve en önemlisi de geleceğimiz olan gençleri geleceğe hazırlayan bir yönetim anlayışı inşa edeceğiz. Bunu halkımızla birlikte başaracağız. Gençliğe yönelik bu adımları atmak zorundayız. Her zaman ifade ediyorum. Bölgemizde 7 bine yakın bağımlı genç kardeşimiz var. Bu mutsuzluk veren sıkıntıyı onlarla birlikte yaşayan aileler ve dolaylı yada doğrudan konuyla alakalı muhatap olan binlerce mutsuz Çayırovalı vatandaş var. Bunları görmezden gelerek karar veremeyiz. Bizim kıymetli halkımız bu durumu hak etmiyor. Biz kazandığımızda önlemleri alıp ve gerekli yatırımları yaparak bu sorunu ortadan kaldıracağız. Emin olun birlikte bu sorunu aşacağız. Dedi.  
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Çayırova halkını evlerinde, piknikte, alış verişte, düğünde kısacası her yerde ziyaret edip onlara adil, şeffaf ve dürüst bir Belediye yönetimini anlatıyor.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Çayırova halkını evlerinde, piknikte, alış verişte,  düğünde kısacası her yerde ziyaret edip onlara adil, şeffaf ve dürüst bir Belediye yönetimini anlatıyor. Tüm siyasi hesapları ve polemikleri bir kenara bıraktık diyen Aksu, Tüm samimiyetimizle vatandaşımıza anlatıyoruz ve Çayırova’nın bir 5 yıl daha kaybetmemesi için mücadele ediyoruz. Vatandaşımız pazardan ürün alırken bile dakikalarca düşünüyor ve seçiyor. Biz istiyoruz ki ilçemizi beş yıl yönetecek yönetimi seçerken de aynı hassasiyetle düşünüp karar verelim. Bir beş yıl daha aynı filmi izlemeyelim’ dedi.

AKSU; EN BÜYÜK YATIRIM GENÇLİKTİR

Çayırova’nın genelinde gençlik üzerine ciddi çalışmalar yapan ve sık sık gençlerle bir araya gelen SP Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, gençlik çalışmaları ­kapsamında önceki akşam Emek Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. Gençliğe yatırım yapmayan yönetimler geleceğe yatırım yapmamış olur ve geleceğe yatırım yapmayan yönetimler ise yıkılmaya mahkûm olur diyen Aksu, şunları ifade etti. ‘Biz kazandığımızda öncelikle gençlerimizin her birini geleceğin anahtarı olarak göreceğiz ve kuracağımız gençlik merkezlerimizde ve meslek edindirme kurslarında gençlerimize donanım kazandırarak kaliteli, kendisine ve topluma faydalı bireylerin yetişmesini sağlayacağız.

GENÇLERİMİZ ERİYOR

Gençleri sadece angarya işlerini yaptıran, kullanılabilir gören, önemsemeyen ve düşünmeyen yönetim anlayışını değiştireceğiz ve yerine din, dil, ırk, mezhep ve siyasi farklılık gözetmeyen, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, ilçemizin kaynaklarına sahip çıkan, insanımıza değer veren ve en önemlisi de geleceğimiz olan gençleri geleceğe hazırlayan bir yönetim anlayışı inşa edeceğiz. Bunu halkımızla birlikte başaracağız. Gençliğe yönelik bu adımları atmak zorundayız. Her zaman ifade ediyorum. Bölgemizde 7 bine yakın bağımlı genç kardeşimiz var. Bu mutsuzluk veren sıkıntıyı onlarla birlikte yaşayan aileler ve dolaylı yada doğrudan konuyla alakalı muhatap olan binlerce mutsuz Çayırovalı vatandaş var. Bunları görmezden gelerek karar veremeyiz. Bizim kıymetli halkımız bu durumu hak etmiyor. Biz kazandığımızda önlemleri alıp ve gerekli yatırımları yaparak bu sorunu ortadan kaldıracağız. Emin olun birlikte bu sorunu aşacağız. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.