AKSU’DAN ÇELENKOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

Çayırova 07.12.2016 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AKSU’DAN ÇELENKOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

Saadet Partisi Çayırova ilçe Başkanı Yusuf Aksu, Manisa’nın Salihli ilçesine atanan Çayırova kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

  İstanbul Ataşehir kaymakamlığından 2013 yılında Çayırova ilçe kaymakamlığına atanan Turgut Çelenkoğlu, Manisa’nın Salihli ilçe kaymakamlığı görevine atandı. Çayırova ilçe kaymakamlığına ise Ankara vali yardımcısı Mustafa Hotman atandı.   AKSU PLAKET VERDİ Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, beraberinde meclis üyeleri Zeki Özçelik, Ali uçar ve yönetim kurulu üyeleriyle, önümüzdeki günlerde yeni görev yerine gidecek olan Çelenkoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Çayırova kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’na Çayırova ilçesi için yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eden ve bir plaket taktim eden Aksu, kaymakam beye yeni görev yerinin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi.   ÇELENKOĞLU; ÇAYIROVA’NIN YERİ ÖZEL Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret için Çayırova ilçe kaymakamı Turgut Çelenkoğlu şunları ifade etti. Devletimizin bize verdiği görev neticesinde 2013 yılından bugüne Çayırova ilçemizde halkımıza hizmet ettik. Bu konuda bir eksikliğimiz olduysa halkımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz. Devlette esas olan devamlılıktır. Dolayısıyla göreve gelecek yeni kaymakam arkadaşımızın da şüphesiz daha güzel hizmetler gerçekleştireceğine inanıyorum dedi. Çelenkoğlu, Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve ekibine bu anlamlı ziyaret için de teşekkür ederken Çayırova ilçesinin her daim kendisinde özel bir yeri olacağını ifade etti.    
Saadet Partisi Çayırova ilçe Başkanı Yusuf Aksu, Manisa’nın Salihli ilçesine atanan Çayırova kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

 

İstanbul Ataşehir kaymakamlığından 2013 yılında Çayırova ilçe kaymakamlığına atanan Turgut Çelenkoğlu, Manisa’nın Salihli ilçe kaymakamlığı görevine atandı. Çayırova ilçe kaymakamlığına ise Ankara vali yardımcısı Mustafa Hotman atandı.

 

AKSU PLAKET VERDİ

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, beraberinde meclis üyeleri Zeki Özçelik, Ali uçar ve yönetim kurulu üyeleriyle, önümüzdeki günlerde yeni görev yerine gidecek olan Çelenkoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Çayırova kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’na Çayırova ilçesi için yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eden ve bir plaket taktim eden Aksu, kaymakam beye yeni görev yerinin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

ÇELENKOĞLU; ÇAYIROVA’NIN YERİ ÖZEL

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret için Çayırova ilçe kaymakamı Turgut Çelenkoğlu şunları ifade etti. Devletimizin bize verdiği görev neticesinde 2013 yılından bugüne Çayırova ilçemizde halkımıza hizmet ettik. Bu konuda bir eksikliğimiz olduysa halkımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz. Devlette esas olan devamlılıktır. Dolayısıyla göreve gelecek yeni kaymakam arkadaşımızın da şüphesiz daha güzel hizmetler gerçekleştireceğine inanıyorum dedi. Çelenkoğlu, Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve ekibine bu anlamlı ziyaret için de teşekkür ederken Çayırova ilçesinin her daim kendisinde özel bir yeri olacağını ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.