19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AKSU, KAPIMIZDA GÖNLÜMÜZDE AÇIK OLACAK

Çayırova 26.03.2019 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AKSU, KAPIMIZDA GÖNLÜMÜZDE AÇIK OLACAK

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu ‘Kapımız her zaman ve herkese açık olacak! Kapalı kapılar ardında vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız. Kapılarımız tüm halkımız için sonuna kadar açık olacak ve vatandaşımızın her derdi bizim derdimiz olacak’ dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempoda Çayırova’nın tüm kesimlerini, sokaklarını, evleri ziyarete den Aksu, gecenin geç saatlerine kadar yoğun programlarını devam ettiriyor. Önceki akşam Özgürlük Mahallesi halkıyla buluşan Aksu, biz kazandığımızda yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz! Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak; ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak. Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını vatandaşın doğrudan hizmetine sunacağız. İŞİ EHLİNE VERECEĞİZ! Ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılacak. “Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım.” diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞACAĞIZ! Şehrimizi “Hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur?” diyerek yönetmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız. Çayırova’nın ihtiyacı olan bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için halkımızdan desteklerini bekliyoruz. Biz inanıyoruz ki halkımız bir beş yıl daha kaybetmek istemeyecektir’ dedi.
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu ‘Kapımız her zaman ve herkese açık olacak! Kapalı kapılar ardında vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışan anlayışı ortadan kaldıracağız. Kapılarımız tüm halkımız için sonuna kadar açık olacak ve vatandaşımızın her derdi bizim derdimiz olacak’ dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir tempoda Çayırova’nın tüm kesimlerini, sokaklarını, evleri ziyarete den Aksu, gecenin geç saatlerine kadar yoğun programlarını devam ettiriyor. Önceki akşam Özgürlük Mahallesi halkıyla buluşan Aksu, biz kazandığımızda yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz! Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak; ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak. Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını vatandaşın doğrudan hizmetine sunacağız.

İŞİ EHLİNE VERECEĞİZ!
Ehil ellerle yapılan iş kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle yapılacak. “Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım.” diye bir cümle artık tarihe karışacak. İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz.

PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞACAĞIZ!
Şehrimizi “Hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur?” diyerek yönetmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza sunacağımız hizmetlerin vaktinde, eksiksiz, ihtiyaçlara göre ve sistematik bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacağız. Çayırova’nın ihtiyacı olan bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için halkımızdan desteklerini bekliyoruz. Biz inanıyoruz ki halkımız bir beş yıl daha kaybetmek istemeyecektir’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.