19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AKSU KARS’LILARI ZİYARET ETTİ

Çayırova 02.02.2017 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AKSU KARS’LILARI ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu Çayırova Karslılar Derneğini Ziyaret Etti.

  Saadet Partisi Çayrıova ilçe başkanı Yusuf Aksu dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Çayırova karslılar derneğini ziyaret eden Aksu’yu, dernek başkanı Atilla Kızılboğa ve yönetimi makamında ağırladı. Aksu’ya ziyaretinde Meclis üyeleri Ali Uçar,  Necati Apaydın ve çok sayıda ilçe yöneticisi de eşlik etti. Saadet Partisi heyeti, burada dernek yöneticileriyle bir süre sohbet ettiler. Hemşeri derneklerini önemsediklerini belirten Aksu, şunları belirtti.   TÜRKİYE MOZAİĞİ “İlçemizde ki tüm STK ve Dernekleri sadece seçim dönemlerinde değil seçim olmaksızın da ziyaret ediyoruz. Geçmiş dönemlerde de Karslılar derneğine partimiz birçok ziyarette bulundu ve bugünde bir yenisini biz yapıyoruz. Her yörenin kendine has gelenekleri ve yaşantısı var. Derneklerimiz yapmış olduğu programlarla hemşerileri bir araya getirerek geleneksel farklılıkları sosyal hayatımıza katarak bu farklılıkları birer zenginliğe çeviriyor. Dolayısıyla farklılıklarımız bizim için ayrıştırıcı değil birleştirici bir unsur oluyor. Bu bakımdan batıya göç eden vatandaşlarımızın sosyalleşme ve dayanışma için derneklerimiz önem kazanmaktadır’’ dedi. Aksu son olarak Çayırova karslılar derneği başkanı Atilla Kızılboğa ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti ve Çayırova’ya en çok hemşeri derneklerinin sahip çıkması gerektiğini belirtirken, İlçemizin bir Türkiye mozaiği olduğunu, Karslılar derneğinin de bu mozaiğin önemli bir parçası olduğunu belirtti.   Başkan Aksu’nun sözlerini doğrulayan dernek üyeleri ise, ‘’Saadet Partisi bizleri 5 yılda bir değil her daim bizleri hatırlayan bir parti olduğu için teşekkür ediyoruz” dediler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Kızılboğa ve dernek üyeleri Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.      
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu Çayırova Karslılar Derneğini Ziyaret Etti.

 

Saadet Partisi Çayrıova ilçe başkanı Yusuf Aksu dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Çayırova karslılar derneğini ziyaret eden Aksu’yu, dernek başkanı Atilla Kızılboğa ve yönetimi makamında ağırladı. Aksu’ya ziyaretinde Meclis üyeleri Ali Uçar,  Necati Apaydın ve çok sayıda ilçe yöneticisi de eşlik etti. Saadet Partisi heyeti, burada dernek yöneticileriyle bir süre sohbet ettiler. Hemşeri derneklerini önemsediklerini belirten Aksu, şunları belirtti.

 

TÜRKİYE MOZAİĞİ

“İlçemizde ki tüm STK ve Dernekleri sadece seçim dönemlerinde değil seçim olmaksızın da ziyaret ediyoruz. Geçmiş dönemlerde de Karslılar derneğine partimiz birçok ziyarette bulundu ve bugünde bir yenisini biz yapıyoruz. Her yörenin kendine has gelenekleri ve yaşantısı var. Derneklerimiz yapmış olduğu programlarla hemşerileri bir araya getirerek geleneksel farklılıkları sosyal hayatımıza katarak bu farklılıkları birer zenginliğe çeviriyor. Dolayısıyla farklılıklarımız bizim için ayrıştırıcı değil birleştirici bir unsur oluyor. Bu bakımdan batıya göç eden vatandaşlarımızın sosyalleşme ve dayanışma için derneklerimiz önem kazanmaktadır’’ dedi. Aksu son olarak Çayırova karslılar derneği başkanı Atilla Kızılboğa ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti ve Çayırova’ya en çok hemşeri derneklerinin sahip çıkması gerektiğini belirtirken, İlçemizin bir Türkiye mozaiği olduğunu, Karslılar derneğinin de bu mozaiğin önemli bir parçası olduğunu belirtti.

 

Başkan Aksu’nun sözlerini doğrulayan dernek üyeleri ise, ‘’Saadet Partisi bizleri 5 yılda bir değil her daim bizleri hatırlayan bir parti olduğu için teşekkür ediyoruz” dediler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Kızılboğa ve dernek üyeleri Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.