19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aksu, Kuaför Esnafıyla Buluştu

Çayırova 05.03.2019 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aksu, Kuaför Esnafıyla Buluştu

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, kuaförler odası başkanı Kenan Çelik öncülüğünde kuaför esnaflarıyla kahvaltı programında buluştu. Çayırova da faaliyet gösteren esnaf gruplarıyla sık sık bir araya gelen Aksu, bugün de Kuaför esnaflarıyla bir araya gelerek onların taleplerini, sektörde yaladıkları sorunları ve Çayırova için düşüncelerini ve fikirlerini alarak istişarelerde bulundu. Şehrimizi birlikte yöneteceğiz diye konuşan Aksu, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek ‘biz kazandığımızda yapacağımız hizmetleri halka rağmen değil, halkımızla birlikte ortak akıl ile yapacağız’ dedi. HALKIMIZLA BİRLİKTE HAZIRLADIK Kuaför esnaflarımız toplumun önemli bir değerini temsil eden samimi ve dürüst ilişkilerin kurulduğu, helal rızkı için gün boyu el emeği göz nuru harcanan mekânlardır. Bu sebeple toplumda önemli bir misyona sahip siz değerli sanatkâr esnaflarımızın fikirleri ve düşünceleri bizler için çok önemli. Biz şehrimiz ve Çayırova halkımız için hazırladığımız bütün projelerimizi sizlerle istişare ederek sizlerin fikirlerini alarak insan merkezli ve hizmet odaklı hazırladık. Çünkü hizmet halka rağmen değil halk ile birlikte yapılır’ dedi. Aksu son olarak dernek başkanımız Kenan Çelik nezdinde katılım sağlayan tüm kuaförlerimize teşekkür ediyorum’ dedi. KENAN ÇELİK; ÖNEM VERİYORSUNUZ Kuaförler odası başkanı Kenan Çelik, Saadet Partisi’nin yıllardır esnaf guruplarıyla sık sık bir araya gelerek bizlerin fikirlerini almasından mutlu oluyoruz. Çünkü bizler her şeyden önce Çayırova’lıyız ve Çayırova için bizlerde kuaför esnafları olarak şehrimizde söz hakkı sahibi olmak istiyoruz. Taleplerimizi ve fikirlerimizi beyan etmek istiyoruz. Bu sebeple bizlere bu noktada verdiğiniz önem ve nazik davetiniz için şahsım ve Kuaför esnaflarımız adına teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim’ dedi.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, kuaförler odası başkanı Kenan Çelik öncülüğünde kuaför esnaflarıyla kahvaltı programında buluştu. Çayırova da faaliyet gösteren esnaf gruplarıyla sık sık bir araya gelen Aksu, bugün de Kuaför esnaflarıyla bir araya gelerek onların taleplerini, sektörde yaladıkları sorunları ve Çayırova için düşüncelerini ve fikirlerini alarak istişarelerde bulundu. Şehrimizi birlikte yöneteceğiz diye konuşan Aksu, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek ‘biz kazandığımızda yapacağımız hizmetleri halka rağmen değil, halkımızla birlikte ortak akıl ile yapacağız’ dedi.

HALKIMIZLA BİRLİKTE HAZIRLADIK

Kuaför esnaflarımız toplumun önemli bir değerini temsil eden samimi ve dürüst ilişkilerin kurulduğu, helal rızkı için gün boyu el emeği göz nuru harcanan mekânlardır. Bu sebeple toplumda önemli bir misyona sahip siz değerli sanatkâr esnaflarımızın fikirleri ve düşünceleri bizler için çok önemli. Biz şehrimiz ve Çayırova halkımız için hazırladığımız bütün projelerimizi sizlerle istişare ederek sizlerin fikirlerini alarak insan merkezli ve hizmet odaklı hazırladık. Çünkü hizmet halka rağmen değil halk ile birlikte yapılır’ dedi. Aksu son olarak dernek başkanımız Kenan Çelik nezdinde katılım sağlayan tüm kuaförlerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

KENAN ÇELİK; ÖNEM VERİYORSUNUZ

Kuaförler odası başkanı Kenan Çelik, Saadet Partisi’nin yıllardır esnaf guruplarıyla sık sık bir araya gelerek bizlerin fikirlerini almasından mutlu oluyoruz. Çünkü bizler her şeyden önce Çayırova’lıyız ve Çayırova için bizlerde kuaför esnafları olarak şehrimizde söz hakkı sahibi olmak istiyoruz. Taleplerimizi ve fikirlerimizi beyan etmek istiyoruz. Bu sebeple bizlere bu noktada verdiğiniz önem ve nazik davetiniz için şahsım ve Kuaför esnaflarımız adına teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.