AKSU MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Çayırova 14.02.2019 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AKSU MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, çalışmalarıyla Çayırova’nın dışında Kocaeli’nde de büyük yankı uyandırıyor. ‘

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, çalışmalarıyla Çayırova’nın dışında Kocaeli’nde de büyük yankı uyandırıyor. ‘Bizim tek derdimiz Çayırova’lı halkımızın burada yaşamaktan mutluluk duymasıdır diyen Aksu, kaynaklarımızı tasarruflu ve adil kullanarak gelecek nesillere de yaşamaktan mutlu olunan bir ÇAYIROVA bırakmak istiyoruz’ şeklinde konuştu. KAPI KAPI ZİYARET EDECEĞİZ İlçe başkanlık süreciyle bölge siyasetinde aktif isim olan Aksu, Çayırova Belediye Başkan Adayı olduktan sonraki süreçte yoğun çalışma temposu ve samimiyetiyle Çayırova halkının da takdirini toplamaya devam ediyor. Aksu bayan Mahalle temsilcileriyle buluşarak mahalleler hakkında bilgi aldı ve bayanlara yönelik yapılacak çalışmalar noktasında değerlendirmelerde bulundu. Toplumun inşasında ve sosyal hayatın merkezinde olduğu gibi siyasetin de merkezinde kadınların olduğuna vurgu yapan Aksu, bayan Mahalle temsilcilerine ‘’Mahalle kadın kolları yönetimlerinizle birlikte tek tek, kapı kapı dolaşarak bayanlara ulaşacaksınız. Onlara biz kazandığımızda yaşamaktan mutlu olacakları, kaynakları israf edilmeyen, gelecek nesillerin endişeleri olmayacak bir Çayırova idealimizi anlatacaksınız’’ dedi.
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, çalışmalarıyla Çayırova’nın dışında Kocaeli’nde de büyük yankı uyandırıyor. ‘

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, çalışmalarıyla Çayırova’nın dışında Kocaeli’nde de büyük yankı uyandırıyor. ‘Bizim tek derdimiz Çayırova’lı halkımızın burada yaşamaktan mutluluk duymasıdır diyen Aksu, kaynaklarımızı tasarruflu ve adil kullanarak gelecek nesillere de yaşamaktan mutlu olunan bir ÇAYIROVA bırakmak istiyoruz’ şeklinde konuştu.

KAPI KAPI ZİYARET EDECEĞİZ

İlçe başkanlık süreciyle bölge siyasetinde aktif isim olan Aksu, Çayırova Belediye Başkan Adayı olduktan sonraki süreçte yoğun çalışma temposu ve samimiyetiyle Çayırova halkının da takdirini toplamaya devam ediyor. Aksu bayan Mahalle temsilcileriyle buluşarak mahalleler hakkında bilgi aldı ve bayanlara yönelik yapılacak çalışmalar noktasında değerlendirmelerde bulundu. Toplumun inşasında ve sosyal hayatın merkezinde olduğu gibi siyasetin de merkezinde kadınların olduğuna vurgu yapan Aksu, bayan Mahalle temsilcilerine ‘’Mahalle kadın kolları yönetimlerinizle birlikte tek tek, kapı kapı dolaşarak bayanlara ulaşacaksınız. Onlara biz kazandığımızda yaşamaktan mutlu olacakları, kaynakları israf edilmeyen, gelecek nesillerin endişeleri olmayacak bir Çayırova idealimizi anlatacaksınız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.