19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AKSU; PAYLAŞIMCI OLACAĞIZ

Çayırova 03.03.2019 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AKSU; PAYLAŞIMCI OLACAĞIZ

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, kısa süre önce yapılan kongreyle Kızılay Çayırova şubesi başkanı seçilen Dr. Ali Öncü’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, kısa süre önce yapılan kongreyle Kızılay Çayırova şubesi başkanı seçilen Dr. Ali Öncü’ye tebrik ziyaretinde bulundu. 151 yıllık tarihiyle geçmişten bugüne paylaşım ve birliktelik ruhunu devam ettiren bu güzide kuruluşumuzun her zaman yanında ve destekçisiyiz diyen Aksu, ‘Biz kazandığımızda Çayırova da aynı paylaşımcı ruh ve birliktelik ilkeli bir yönetim sistemi oluşturacağız’ dedi. AKSU TAKDİR EDİLİYOR SP belediye başkan adayı Yusuf Aksu, alışılmış siyasi kalıpların dışına çıkarak Çayırova’nın tüm kesimleriyle sıcak, samimi ve dürüst diyaloglar kurmaya devam ediyor. Şaşalı, gösterişli, halka tepeden bakan siyasi ve bürokrat kabuğuna girmeyen Aksu, samimiyeti ve dürüst yaklaşımıyla Çayırova halkının her kesiminden destek ve takdir toplamaya devam ediyor. BİZ KAZANDIĞIMIZDA AYNI RUH OLACAK Kısa süre önce kongresini yaparak yeni başkanını belirleyen Kızılay Çayırova şubesini ziyaret eden Aksu, şube başkanı seçilen Dr. Ali Öncü’ye tebrik ziyaretinde bulundu. Kızılay kuruluşumuzun 151 yıllık tarihinde örnek alınacak çok şey olduğunu ifade eden Aksu, bunların en önemlisi ise ‘hiçbir renk, ırk, din, dil ayırt etmeksizin tüm insanlığa karşı paylaşımcı ve birliktelik ruhudur. Biz kazandığımızda 1 Nisan sabahında Çayırova Belediyesinde aynı paylaşımcı ve birliktelik ilkeli yönetim sistemi oluşturacağız dedi.
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, kısa süre önce yapılan kongreyle Kızılay Çayırova şubesi başkanı seçilen Dr. Ali Öncü’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, kısa süre önce yapılan kongreyle Kızılay Çayırova şubesi başkanı seçilen Dr. Ali Öncü’ye tebrik ziyaretinde bulundu. 151 yıllık tarihiyle geçmişten bugüne paylaşım ve birliktelik ruhunu devam ettiren bu güzide kuruluşumuzun her zaman yanında ve destekçisiyiz diyen Aksu, ‘Biz kazandığımızda Çayırova da aynı paylaşımcı ruh ve birliktelik ilkeli bir yönetim sistemi oluşturacağız’ dedi.

AKSU TAKDİR EDİLİYOR

SP belediye başkan adayı Yusuf Aksu, alışılmış siyasi kalıpların dışına çıkarak Çayırova’nın tüm kesimleriyle sıcak, samimi ve dürüst diyaloglar kurmaya devam ediyor. Şaşalı, gösterişli, halka tepeden bakan siyasi ve bürokrat kabuğuna girmeyen Aksu, samimiyeti ve dürüst yaklaşımıyla Çayırova halkının her kesiminden destek ve takdir toplamaya devam ediyor.

BİZ KAZANDIĞIMIZDA AYNI RUH OLACAK

Kısa süre önce kongresini yaparak yeni başkanını belirleyen Kızılay Çayırova şubesini ziyaret eden Aksu, şube başkanı seçilen Dr. Ali Öncü’ye tebrik ziyaretinde bulundu. Kızılay kuruluşumuzun 151 yıllık tarihinde örnek alınacak çok şey olduğunu ifade eden Aksu, bunların en önemlisi ise ‘hiçbir renk, ırk, din, dil ayırt etmeksizin tüm insanlığa karşı paylaşımcı ve birliktelik ruhudur. Biz kazandığımızda 1 Nisan sabahında Çayırova Belediyesinde aynı paylaşımcı ve birliktelik ilkeli yönetim sistemi oluşturacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.