AKSU SEVGİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Çayırova 17.03.2019 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AKSU SEVGİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, hafta sonu Çayırova Fatih caddesi esnafını ziyaret etti.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, hafta sonu Çayırova Fatih caddesi esnafını ziyaret etti. Sabah erken saatlerde başlayan program, esnafların ve halkın Aksu’ya olan yoğun ilgi ve sevgisi yüzünden akşam saatlerinde ancak tamamlanabildi. Aksu, ‘halkımız Çayırova’nın Çayırova’dan yönetilmesini kafasına koymuş. Biz kazandığımızda halkımızın bu isteği gerçekleşmiş olacak’ dedi. AKSU’YA SEVGİ SELİ Seçim kampanyası boyuncu dürüstlüğü ve nezaketinden ödün vermeyen, bölgemizin etkin ve verimli siyasetçisi Saadet partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Çayırova da her kesimin desteğini ve sevgisini kazanmış durumda. Hafta sonu Fatih caddesinde yapılan esnaf ziyaretinde vatandaşların Aksu’ya olan sevgisi ve ilgisi bunun en bariz örneği olarak gözlerden kaçmadı. Dürüst başkan dürüst yönetim sloganıyla başlanan kampanya süreci gerek Başkan Adayı Yusuf Aksu, gerekse her biri Çayırova’nın tüm kesimleri tarafından takdir edilen, Çayırovalı, halkın içinden ve halkın menfaatini gözetecek Meclis Üyesi aday isimleriyle birlikte Çayırova halkından teveccüh görerek etkin ve verimli şekilde devam ediyor. SEN YAPAMAZSIN-! DEMEYECEĞİZ Çayırova da bulunan Başkan Adayları arasında en genç Başkan Adayı olan Aksu’nun ismi, gençlerle ilgili en fazla projesi olan ve gençlerden gelen fikir ve projelere programında en fazla yer veren Başkan Adayı olarak ta öne çıkıyor. Kampanya sürecinde Çayırova’nın gençlerinden gelen fikir ve önerilere her zaman açık olduğunu beyan eden Aksu, gençlerden gelen birçok çalışmayı da projelendirerek programına aldı. ‘Biz kazandığımızda gençlerimize sen ne anlarsın, küçüksün, cahilsin, yapamazsın, DEMEYECEĞİZ diyen Aksu, marifet iltifata tabidir yaklaşımıyla gençlerimizin fikirlerine önem vereceğiz ve hep birlikte şehrimizi daha huzurlu, mutlu, yaşanabilir bir marka şehir yapacağız’ şeklinde açıklamalarda bulundu. YAP-BOZ YAPMAYACAĞIZ Esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyip fikirlerini alan Aksu, İlçemiz maalesef siyasi rant ve hesaplar yüzünden hak ettiği gelişimi ve hizmeti alamamıştır. Gelen bütün yönetimler makyaj siyaseti yaptıkları için neredeyse tek prestijli caddemiz olan Fatih Caddesini bir başarı vitrini olarak görüp bütün hizmeti plansız ve programsın şekilde buraya yapmaya çalışıyorlar. Böyle olunca her yıl asfaltı yenileniyor, kaldırımları düzenleniyor, ağaç olmadı palmiye, bu dubalar olmadı başkası… Hizmet gibi görünen bütün bu çalışmalar aslında esnafımıza sıkıntı, halkımıza çile, Belediye bütçemize de zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. Biz kazandığımızda Çayırova’nın tamamına hak ettiği hizmeti vererek şehrimizi ve Çayırova halkını ihya edeceğiz. Hiç şüpheniz olmasın’ dedi.
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, hafta sonu Çayırova Fatih caddesi esnafını ziyaret etti.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, hafta sonu Çayırova Fatih caddesi esnafını ziyaret etti. Sabah erken saatlerde başlayan program, esnafların ve halkın Aksu’ya olan yoğun ilgi ve sevgisi yüzünden akşam saatlerinde ancak tamamlanabildi. Aksu, ‘halkımız Çayırova’nın Çayırova’dan yönetilmesini kafasına koymuş. Biz kazandığımızda halkımızın bu isteği gerçekleşmiş olacak’ dedi.

AKSU’YA SEVGİ SELİ

Seçim kampanyası boyuncu dürüstlüğü ve nezaketinden ödün vermeyen, bölgemizin etkin ve verimli siyasetçisi Saadet partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Çayırova da her kesimin desteğini ve sevgisini kazanmış durumda. Hafta sonu Fatih caddesinde yapılan esnaf ziyaretinde vatandaşların Aksu’ya olan sevgisi ve ilgisi bunun en bariz örneği olarak gözlerden kaçmadı. Dürüst başkan dürüst yönetim sloganıyla başlanan kampanya süreci gerek Başkan Adayı Yusuf Aksu, gerekse her biri Çayırova’nın tüm kesimleri tarafından takdir edilen, Çayırovalı, halkın içinden ve halkın menfaatini gözetecek Meclis Üyesi aday isimleriyle birlikte Çayırova halkından teveccüh görerek etkin ve verimli şekilde devam ediyor.

SEN YAPAMAZSIN-! DEMEYECEĞİZ

Çayırova da bulunan Başkan Adayları arasında en genç Başkan Adayı olan Aksu’nun ismi, gençlerle ilgili en fazla projesi olan ve gençlerden gelen fikir ve projelere programında en fazla yer veren Başkan Adayı olarak ta öne çıkıyor. Kampanya sürecinde Çayırova’nın gençlerinden gelen fikir ve önerilere her zaman açık olduğunu beyan eden Aksu, gençlerden gelen birçok çalışmayı da projelendirerek programına aldı. ‘Biz kazandığımızda gençlerimize sen ne anlarsın, küçüksün, cahilsin, yapamazsın, DEMEYECEĞİZ diyen Aksu, marifet iltifata tabidir yaklaşımıyla gençlerimizin fikirlerine önem vereceğiz ve hep birlikte şehrimizi daha huzurlu, mutlu, yaşanabilir bir marka şehir yapacağız’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

YAP-BOZ YAPMAYACAĞIZ

Esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyip fikirlerini alan Aksu, İlçemiz maalesef siyasi rant ve hesaplar yüzünden hak ettiği gelişimi ve hizmeti alamamıştır. Gelen bütün yönetimler makyaj siyaseti yaptıkları için neredeyse tek prestijli caddemiz olan Fatih Caddesini bir başarı vitrini olarak görüp bütün hizmeti plansız ve programsın şekilde buraya yapmaya çalışıyorlar. Böyle olunca her yıl asfaltı yenileniyor, kaldırımları düzenleniyor, ağaç olmadı palmiye, bu dubalar olmadı başkası… Hizmet gibi görünen bütün bu çalışmalar aslında esnafımıza sıkıntı, halkımıza çile, Belediye bütçemize de zarar vermekten başka bir işe yaramıyor. Biz kazandığımızda Çayırova’nın tamamına hak ettiği hizmeti vererek şehrimizi ve Çayırova halkını ihya edeceğiz. Hiç şüpheniz olmasın’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.