19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aksu, Sinoplularla buluştu!

Çayırova 11.03.2019 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aksu, Sinoplularla buluştu!

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Sinoplular derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Sinoplular Dernek Başkanı Muammer Aydın’ın ev sahipliğinde dernek binasında düzenlenen programa Aksu ve Meclis Üyesi adayları katıldı.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Sinoplular derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Sinoplular Dernek Başkanı Muammer Aydın’ın ev sahipliğinde dernek binasında düzenlenen programa Aksu ve Meclis Üyesi adayları katıldı. Aksu ‘siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak Çayırova’nın bugüne kadar kaybettiği maddi manevi kazanımları geri kazanmalıyız’ dedi. AKSU, HEPİMİZ ÇAYIROVA’LIYIZ Sinoplular dernek üyelerinin yoğun şekilde katıldığı kahvaltı programına Sp Meclis Üyesi Adayları ve Muhtar Adayları da katılım sağladı. Programda konuşan Aksu ‘Sinoplu hemşerilerimiz diğer memleketli vatandaşlarımız gibi doğduğu topraklarını ve yaşayıp doyduğu yer olan Çayırova’yı da unutmayan, ilçemizin kalkınmasını öncelik edinmiş insanlardır. Çayırova ilçemizde şeffaf, adil, dürüst ve paylaşımcı bir yönetim için siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak ilçe olarak bugüne kadar kaybettiğimiz maddi manevi bütün kazanımları birlikte geri kazanacağız’ dedi. AKSU, İNANCIMIZ TAM Çayırova ilçemizin kaybedecek bir beş yılı daha olmadığının altını çizen Aksu, Saadet Partisi olarak bizler meclis üyelerimizle beş yıldır şehrimizin kazanımlarını korumak için mücadele ettik fakat muhalefette olduğumuz için çoğunluğu bir hak sebebi olarak gören mevcut iktidar şeffaf belediyeciliğe tamamen zıt bir yönetim sergilediler. Bizler ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın bugüne kadarki Çayırova halkının lehine yaptığımız çalışmaları da göz önünde bulundurarak parti ayrımı yapmaksızın bizimle birlikte halkın dahil olduğu bir yönetim sistemini kuracağına olan inancımız tamdır’ dedi. Aksu son olarak Sinoplular Dernek başkanı Muammer Aydın ve yönetimine teşekkür ederek ‘aranızda bulunmaktan onur duydum’ dedi. AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ Sinoplular dernek başkanı Muammer Aydın ‘dürüstlük ve şeffaflık ilkesiyle çıktığınız bu yolda başarılar dilerim. Şahsınızın adaylığı ve Meclis Üyesi Aday listeniz toplumun her kesimine hitap etmektedir. Umarım Çayırovamız için en güzeli ve en hayırlısı olur. Allah yardımcınız olsun’ dedi.
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Sinoplular derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Sinoplular Dernek Başkanı Muammer Aydın’ın ev sahipliğinde dernek binasında düzenlenen programa Aksu ve Meclis Üyesi adayları katıldı.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Sinoplular derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Sinoplular Dernek Başkanı Muammer Aydın’ın ev sahipliğinde dernek binasında düzenlenen programa Aksu ve Meclis Üyesi adayları katıldı. Aksu ‘siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak Çayırova’nın bugüne kadar kaybettiği maddi manevi kazanımları geri kazanmalıyız’ dedi.

AKSU, HEPİMİZ ÇAYIROVA’LIYIZ

Sinoplular dernek üyelerinin yoğun şekilde katıldığı kahvaltı programına Sp Meclis Üyesi Adayları ve Muhtar Adayları da katılım sağladı. Programda konuşan Aksu ‘Sinoplu hemşerilerimiz diğer memleketli vatandaşlarımız gibi doğduğu topraklarını ve yaşayıp doyduğu yer olan Çayırova’yı da unutmayan, ilçemizin kalkınmasını öncelik edinmiş insanlardır. Çayırova ilçemizde şeffaf, adil, dürüst ve paylaşımcı bir yönetim için siyasi farklılıkları bir kenara bırakarak ilçe olarak bugüne kadar kaybettiğimiz maddi manevi bütün kazanımları birlikte geri kazanacağız’ dedi.

AKSU, İNANCIMIZ TAM

Çayırova ilçemizin kaybedecek bir beş yılı daha olmadığının altını çizen Aksu, Saadet Partisi olarak bizler meclis üyelerimizle beş yıldır şehrimizin kazanımlarını korumak için mücadele ettik fakat muhalefette olduğumuz için çoğunluğu bir hak sebebi olarak gören mevcut iktidar şeffaf belediyeciliğe tamamen zıt bir yönetim sergilediler. Bizler ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın bugüne kadarki Çayırova halkının lehine yaptığımız çalışmaları da göz önünde bulundurarak parti ayrımı yapmaksızın bizimle birlikte halkın dahil olduğu bir yönetim sistemini kuracağına olan inancımız tamdır’ dedi. Aksu son olarak Sinoplular Dernek başkanı Muammer Aydın ve yönetimine teşekkür ederek ‘aranızda bulunmaktan onur duydum’ dedi.

AYDIN TEŞEKKÜR ETTİ

Sinoplular dernek başkanı Muammer Aydın ‘dürüstlük ve şeffaflık ilkesiyle çıktığınız bu yolda başarılar dilerim. Şahsınızın adaylığı ve Meclis Üyesi Aday listeniz toplumun her kesimine hitap etmektedir. Umarım Çayırovamız için en güzeli ve en hayırlısı olur. Allah yardımcınız olsun’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.