AKSU: TEŞKİLATLARIMIZ GÜÇLÜ

Çayırova 30.05.2016 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AKSU: TEŞKİLATLARIMIZ GÜÇLÜ

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Özgürlük ve Atatürk Mahallesi yönetimleri tarafından düzenlenen kahvaltı programında Mahalle yönetimleriyle bir araya geldi. Programa Saadet Partisi Çayırova Belediyesi meclis üyeleri Zeki Özçelik ve Ali Uçar da katıldı.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, ‘’teşkilat yapılanmasında Mahalle teşkilatlarının bu işin temelini oluşturduğunu söyleyerek, ‘’mahalle teşkilatlarımız bizim için çok önemli bir kazançtır. Biz Milli Görüşçüler bunu çok iyi bildiğimiz için mahalle teşkilatlarımızın her zaman aktif kalması için bu yönde çalışmalarımızı eksiksiz yerine getiriyoruz. Ayrıca bu toplantıları yaparak bir araya gelip sizlerin fikirlerini ve düşünceleri alıp ortak çalışmayla ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı işler yapan faydalı bireyler olmak için gayret gösteriyoruz’’ dedi.   ÖNEMLİ OLAN ! Başkan Aksu, sözlerini şöyle sürdürdü. Önemli olan inancına ve değerlerine sımsıkı sarılıp sahip çıkan, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi ve faydalı bir yaşam alanı bırakabilmektir. Saadet Partisi olarak temel esasımız ‘’Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya’’ kurmaktır dedi. Aksu daha sonra partililerle sohbet etti ve toplu fotoğraf çektirdi.    
Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Özgürlük ve Atatürk Mahallesi yönetimleri tarafından düzenlenen kahvaltı programında Mahalle yönetimleriyle bir araya geldi. Programa Saadet Partisi Çayırova Belediyesi meclis üyeleri Zeki Özçelik ve Ali Uçar da katıldı.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, ‘’teşkilat yapılanmasında Mahalle teşkilatlarının bu işin temelini oluşturduğunu söyleyerek, ‘’mahalle teşkilatlarımız bizim için çok önemli bir kazançtır. Biz Milli Görüşçüler bunu çok iyi bildiğimiz için mahalle teşkilatlarımızın her zaman aktif kalması için bu yönde çalışmalarımızı eksiksiz yerine getiriyoruz. Ayrıca bu toplantıları yaparak bir araya gelip sizlerin fikirlerini ve düşünceleri alıp ortak çalışmayla ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı işler yapan faydalı bireyler olmak için gayret gösteriyoruz’’ dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN !

Başkan Aksu, sözlerini şöyle sürdürdü. Önemli olan inancına ve değerlerine sımsıkı sarılıp sahip çıkan, geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi ve faydalı bir yaşam alanı bırakabilmektir. Saadet Partisi olarak temel esasımız ‘’Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya’’ kurmaktır dedi. Aksu daha sonra partililerle sohbet etti ve toplu fotoğraf çektirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.