AKSU’YA ESNAFLARDAN BÜYÜK DESTEK

Çayırova 19.03.2019 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AKSU’YA ESNAFLARDAN BÜYÜK DESTEK

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Yenimahalle esnafını ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinde Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Yenimahalle pastane durağı ve Fevzi Çakmak lisesi bölgesinde esnafları ziyaret eden Aksu, esnafların sorunlarını dinledi ve ayak üstü vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaret esnasında yanına gelen bir vatandaşın Belediye ile ilgili sorununu dinleyen Aksu, partisinin mevcut meclis üyelerine talimat vererek vatandaşa yardımcı oldu. KAYNAKLARIMIZ SÖMÜRÜLÜYOR Esnafları ziyaret eden Aksu, çalışmaları hakkında esnaflara bilgiler verdi. ‘İsrafların önüne geçmek için adaletli, eşit ve hukuka uygun bir Belediye yönetimi kurmak için, daha güzel ve daha mutlu bir Çayırova için, kaynakları çok zengin ama bu kaynakların bir kısım kişilere değil halkın ta kendisine aktarılması için, Çayırova’yı örnek bir şehir yapmak için desteklerinizi istiyorum dedi. Esnaflardan ve halktan oldukça samimi destek gören Aksu, ziyaretlerini sürdürmeye devam etti. Bazı vatandaşlar ‘dürüst başkan dürüst yönetim için’ Yusuf Aksu diyerek Aksu’ya destekte bulundular.
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Yenimahalle esnafını ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinde Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Yenimahalle pastane durağı ve Fevzi Çakmak lisesi bölgesinde esnafları ziyaret eden Aksu, esnafların sorunlarını dinledi ve ayak üstü vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaret esnasında yanına gelen bir vatandaşın Belediye ile ilgili sorununu dinleyen Aksu, partisinin mevcut meclis üyelerine talimat vererek vatandaşa yardımcı oldu.

KAYNAKLARIMIZ SÖMÜRÜLÜYOR

Esnafları ziyaret eden Aksu, çalışmaları hakkında esnaflara bilgiler verdi. ‘İsrafların önüne geçmek için adaletli, eşit ve hukuka uygun bir Belediye yönetimi kurmak için, daha güzel ve daha mutlu bir Çayırova için, kaynakları çok zengin ama bu kaynakların bir kısım kişilere değil halkın ta kendisine aktarılması için, Çayırova’yı örnek bir şehir yapmak için desteklerinizi istiyorum dedi. Esnaflardan ve halktan oldukça samimi destek gören Aksu, ziyaretlerini sürdürmeye devam etti. Bazı vatandaşlar ‘dürüst başkan dürüst yönetim için’ Yusuf Aksu diyerek Aksu’ya destekte bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.