AKSU YOĞUN ÇALIŞIYOR

Çayırova 18.05.2016 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AKSU YOĞUN ÇALIŞIYOR

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kongre sürecini geride bırakan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, makamında tebrik ziyaretlerini kabul ederken düğün, taziye, hasta ziyaretleri gibi faaliyetleri de aksatmadan devam ettiriyor. Önceki gün ilçe yönetim kurulu üyesi Fatih Karabulut’un oğlunun ve Muammer Güler’in oğullarının sünnet düğünü merasimine katılan Başkan Aksu, daha sonra Mehmet Atik beyin torununun sünnet düğünü merasimi ve Çayırova sübyan kursunun kuran programına özel davetli olarak katıldı. İLGİ VE DİKKAT ÇEKİYOR Seçim olsun olmasın sürekli aktif çalışmalarıyla bölge siyasetinde her zaman adından söz ettiren, kamuoyunun takdirini alan Saadet Partisi ve onun yeni göreve seçilen Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, ‘’Çayırova bizim evimiz, işimiz, ailemizdir’’ halkımızın da desteğiyle ilçemiz ve gelecek nesillerimiz için inşallah faydalı çalışmalara birlikte imza atacağız dedi.
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kongre sürecini geride bırakan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, makamında tebrik ziyaretlerini kabul ederken düğün, taziye, hasta ziyaretleri gibi faaliyetleri de aksatmadan devam ettiriyor. Önceki gün ilçe yönetim kurulu üyesi Fatih Karabulut’un oğlunun ve Muammer Güler’in oğullarının sünnet düğünü merasimine katılan Başkan Aksu, daha sonra Mehmet Atik beyin torununun sünnet düğünü merasimi ve Çayırova sübyan kursunun kuran programına özel davetli olarak katıldı.

İLGİ VE DİKKAT ÇEKİYOR

Seçim olsun olmasın sürekli aktif çalışmalarıyla bölge siyasetinde her zaman adından söz ettiren, kamuoyunun takdirini alan Saadet Partisi ve onun yeni göreve seçilen Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, ‘’Çayırova bizim evimiz, işimiz, ailemizdir’’ halkımızın da desteğiyle ilçemiz ve gelecek nesillerimiz için inşallah faydalı çalışmalara birlikte imza atacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.