Aksu, ziyaretlere başladı!

Çayırova 30.01.2019 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Aksu, ziyaretlere başladı!

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu ev ziyaretleri çalışmalarında önceki gün Çayırova ilçesi Emek Mahallesi muhtarı Hüseyin Çapkın ve mahalle eşrafından Ahmet Mukyen’in evine misafir oldu.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu ev ziyaretleri çalışmalarında önceki gün Çayırova ilçesi Emek Mahallesi muhtarı Hüseyin Çapkın ve mahalle eşrafından Ahmet Mukyen’in evine misafir oldu. Aksu, ziyaretlerde verdiği mesajlarda siyasetin bu kadar kamplaştırıcı ve kutuplaştırıcı yapıldığı bir ortamda Saadet Partisi olarak amaçlarının sadece barış ve huzur içinde Çayırova halkına hizmet etmek olduğunun altını çizdi. AKSU GÖNÜLLERDE YER ETTİ Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Toplumun her kesiminden destek ve sevgi gören Aksu, ev ziyaretleri çalışmaları kapsamında önceki akşam Emek Mahallesi muhtarı Hüseyin Çapkın ve Mahalle eşrafından Ahmet Mukyen’in evlerine konuk oldu. Samimi bir atmosferde geçen ziyaretlerde halkın beklentilerini ve düşüncelerini dinleyen Aksu, Çayırova ilçemizi en iyi noktaya getirmek ve doğru hizmetlerle buluşturmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.
Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu ev ziyaretleri çalışmalarında önceki gün Çayırova ilçesi Emek Mahallesi muhtarı Hüseyin Çapkın ve mahalle eşrafından Ahmet Mukyen’in evine misafir oldu.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu ev ziyaretleri çalışmalarında önceki gün Çayırova ilçesi Emek Mahallesi muhtarı Hüseyin Çapkın ve mahalle eşrafından Ahmet Mukyen’in evine misafir oldu. Aksu, ziyaretlerde verdiği mesajlarda siyasetin bu kadar kamplaştırıcı ve kutuplaştırıcı yapıldığı bir ortamda Saadet Partisi olarak amaçlarının sadece barış ve huzur içinde Çayırova halkına hizmet etmek olduğunun altını çizdi.

AKSU GÖNÜLLERDE YER ETTİ

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Toplumun her kesiminden destek ve sevgi gören Aksu, ev ziyaretleri çalışmaları kapsamında önceki akşam Emek Mahallesi muhtarı Hüseyin Çapkın ve Mahalle eşrafından Ahmet Mukyen’in evlerine konuk oldu. Samimi bir atmosferde geçen ziyaretlerde halkın beklentilerini ve düşüncelerini dinleyen Aksu, Çayırova ilçemizi en iyi noktaya getirmek ve doğru hizmetlerle buluşturmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.