GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Aktaş, "Bu günleri mücadele ruhuyla aşacağız"

Siyaset 28.03.2020 - 19:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aktaş, "Bu günleri mücadele ruhuyla aşacağız"

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Corona virüs salgını nedeniyle bir mesaj yayımlayan Aktaş, bu anlamda yetkililere görevler düştüğünü ve bunları gerçekleştirmek durumunda olduklarını kaydetti. İşte o açıklama;  YAŞAMINI KAYBEDENLERİN SAYISI 92 İlk kez Çin’ nin Vuhan kentinde 2019 yılının Aralık ayında ortaya çıkan ve sonrasında tüm Dünya’yı etkisi altına alan Corona – Covid19 virisü ülkemizde de 11 Mart 2020 tarih itibariyle ilk vaka görülmüştür.  27.03.2020 tarihi itibari ile Sağlık Bakanımızca açıklanan son verilere göre Ülke genelinde 5.698 kişinin virüse yakalandığını ayrıca yaşamını yitiren yurttaşlarımızın sayısının ise 92’ ye ulaştığını üzülerek öğrendik.     ÇAĞRILARA CEVABA ÇALIŞIYORUZ Virüs nedeni ile rahatsızlanan  vatandaşlarımıza acil şifalar diler, yaşamını yitiren Vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet Vatanımıza başsağlığı diliyoruz.  Yaşamış olduğumuz bu küresel sorun karşında Bizlerde Cumhuriyet Halk Parti’si olarak yaşadığımız kent güzel Darıca’mızda tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte ve dayanışma ruhu ile hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Darıca’mız 14 mahallesine ve her mahallesinde ortalama 80 civarı sokağında yaşayan vatandaşlarımızdan gelen yardım çağrılarına cevap vermeye çalışıyor bunun için özel çaba sarf ediyoruz.  YURTTLARŞLARIMIZIN YANINDAYIZ  Bu zor zamanları dayanışma ruhu  aşacağımıza olan inancımızla mücadele etmek konusunda kararlıyız. Tüm Siyasi parti temsilcilerinin, Kamu ve Sivil toplum kuruluşlarının bu hassas dönemde daha dikkatli ve özenli davranmasını, ayrıştırıcı dil ve hamasetten uzak kalarak ortak derdimize ortak hareket ederek halk sağlığını ön planda tutan çalışmalar ortaya koyması konusundaki düşüncelerimizi bilinmesini  istiyoruz. Birçok vatandaşımız alış veriş gibi konularda yardım talebinde bulundu.  Market, Eczane, Kasap gibi gündelik ihtiyaçlarının başında gelen işlere yardımlar yapmaya devam ediyoruz. Yine yurttaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Cadde ve Sokakların temizlenmesi gibi konularda da Belediye tarafından hizmet sağlanmasında katkılar sunmaya çalıştık. MAALESEF EKSİKLER SÖZ KONUSU  Bugün ise; İlçe yönetimimiz, Meclis üyelerimiz, Gençlik Kollarımız, Kadın kollarımız ile   Fevzi Çakmak, Abddi İpekçi, Nenehatun, Kazım Karabekir, Sıra Söğütler mahallelerimizde komşularımıza Meclis üyemiz Ayhan Şen’ nin temin ettiği Koruyucu Maskelerin dağıtımı gerçekleştirdik ve evde kalmaları konusunda uyarılarda bulunduk.  Girdiğimiz her sokakta konuştuğumuz her yurttaşımızdan gelen ortak bir talebinde buradan duyurmak bizim görevimizdir, Vatandaşlarımızın Kişisel koruyucu madde olarak tabir edilen Eldiven, Maske, Hijyen malzemesi gibi materyallerin belediye tarafından sağlanması noktasında eksik kalındığı bu doğrultuda Darıca’da yaşayan vatandaşlara  dağıtılmak üzere bu malzemelerin Belediye tarafından sağlanıp dağıtılmasını ivedi bekliyorlar.   Kamuoyuna  saygıyla duyurulur.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Corona virüs salgını nedeniyle bir mesaj yayımlayan Aktaş, bu anlamda yetkililere görevler düştüğünü ve bunları gerçekleştirmek durumunda olduklarını kaydetti. İşte o açıklama; 

YAŞAMINI KAYBEDENLERİN SAYISI 92
İlk kez Çin’ nin Vuhan kentinde 2019 yılının Aralık ayında ortaya çıkan ve sonrasında tüm Dünya’yı etkisi altına alan Corona – Covid19 virisü ülkemizde de 11 Mart 2020 tarih itibariyle ilk vaka görülmüştür.  27.03.2020 tarihi itibari ile Sağlık Bakanımızca açıklanan son verilere göre Ülke genelinde 5.698 kişinin virüse yakalandığını ayrıca yaşamını yitiren yurttaşlarımızın sayısının ise 92’ ye ulaştığını üzülerek öğrendik.

 

 

ÇAĞRILARA CEVABA ÇALIŞIYORUZ
Virüs nedeni ile rahatsızlanan  vatandaşlarımıza acil şifalar diler, yaşamını yitiren Vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet Vatanımıza başsağlığı diliyoruz.  Yaşamış olduğumuz bu küresel sorun karşında Bizlerde Cumhuriyet Halk Parti’si olarak yaşadığımız kent güzel Darıca’mızda tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte ve dayanışma ruhu ile hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Darıca’mız 14 mahallesine ve her mahallesinde ortalama 80 civarı sokağında yaşayan vatandaşlarımızdan gelen yardım çağrılarına cevap vermeye çalışıyor bunun için özel çaba sarf ediyoruz. 

YURTTLARŞLARIMIZIN YANINDAYIZ 
Bu zor zamanları dayanışma ruhu  aşacağımıza olan inancımızla mücadele etmek konusunda kararlıyız. Tüm Siyasi parti temsilcilerinin, Kamu ve Sivil toplum kuruluşlarının bu hassas dönemde daha dikkatli ve özenli davranmasını, ayrıştırıcı dil ve hamasetten uzak kalarak ortak derdimize ortak hareket ederek halk sağlığını ön planda tutan çalışmalar ortaya koyması konusundaki düşüncelerimizi bilinmesini  istiyoruz. Birçok vatandaşımız alış veriş gibi konularda yardım talebinde bulundu.  Market, Eczane, Kasap gibi gündelik ihtiyaçlarının başında gelen işlere yardımlar yapmaya devam ediyoruz. Yine yurttaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Cadde ve Sokakların temizlenmesi gibi konularda da Belediye tarafından hizmet sağlanmasında katkılar sunmaya çalıştık.

MAALESEF EKSİKLER SÖZ KONUSU 
Bugün ise; İlçe yönetimimiz, Meclis üyelerimiz, Gençlik Kollarımız, Kadın kollarımız ile   Fevzi Çakmak, Abddi İpekçi, Nenehatun, Kazım Karabekir, Sıra Söğütler mahallelerimizde komşularımıza Meclis üyemiz Ayhan Şen’ nin temin ettiği Koruyucu Maskelerin dağıtımı gerçekleştirdik ve evde kalmaları konusunda uyarılarda bulunduk.  Girdiğimiz her sokakta konuştuğumuz her yurttaşımızdan gelen ortak bir talebinde buradan duyurmak bizim görevimizdir, Vatandaşlarımızın Kişisel koruyucu madde olarak tabir edilen Eldiven, Maske, Hijyen malzemesi gibi materyallerin belediye tarafından sağlanması noktasında eksik kalındığı bu doğrultuda Darıca’da yaşayan vatandaşlara  dağıtılmak üzere bu malzemelerin Belediye tarafından sağlanıp dağıtılmasını ivedi bekliyorlar.   Kamuoyuna  saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.