GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Aktaş, "Münakaşa değil çözüm zamanıdır"

Siyaset 29.03.2020 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aktaş, "Münakaşa değil çözüm zamanıdır"

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'tan yeni açıklama geldi. Kavga yerine çözüm zamanı olduğunu kaydeden Aktaş, bu manada herkesi göreve davet etti. Aktaş'ın açıklaması şu şekilde; Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Gökhan Ataş, bugün geldiğimiz noktada üzerimize düşen siyaseten münakaşa yaratmak değil çözüm üretmektir. Son günlerde sosyal medya üzerinden Partimizi ve şahsımı hedef alan kişileri hayretle ve üzülerek takip etmekteyim. Toplumsal birlik ve yardımlaşmaya ihtiyaç duyulan bu zor günlerde iktidar partisinin ilçe başkanının görevi; insanların ihtiyaçlarına cevap vermek olmalı Darıca ‘ da yaşayan vatandaşların halini düşünmek olmalıdır. Bir yanda evde kal çağrılarına uymağa çalışmak, bir yandan işine gitmek zorunda olmak karmaşası ile karşı karşıya gelen ve geçim sıkıntısı çeken insanların derdiyle dertlenmesi gerekirken gereksiz ve anlamsız polemiklere girmek değildir. Darıca’ lı yurttaş ödemesi gereken faturalarını, ev kirasını mutfak giderlerini düşünürken bu polemiklere girmek gerçek durumu gizlemeye çalışmaktır. Bizim mayamız Kuva-yı Milliye bizim mayamız Kurtuluştur, Kurucu iradedir.  Cumhuriyet Halk Partisine dil uzatmak kimsenin haddi değildir.  CHP Darıca İlçe Örgütü olarak ilçe yönetimi, belediye meclis grubu, kadın ve gençlik kollarımızla dün olduğu gibi bugün de ve yarın da vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bu süreçte herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini bekliyoruz. Başta Darıca Belediyesi olmak üzere sorumlu kuruluşların vatandaşlarımızın yanlarında olduğunu ve sorumluluklarını yerine getirmelerini görmek isteriz.  DAYANIŞMA RUHUNA İHTİYACIMIZ VAR  Siyasi görüşleri ve farklılıkları bir kenara bırakarak bu zor günlerin üstesinden gelmek adına başta Darıca’mızda, Kocaeli’nde,  birlik ve bütünlük içerisinde sağduyulu hareket etmeliyiz. Bizlerinde üstüne düşen ne varsa destek olmaya hazırız. Bu zor zamanlar da salgın hastalığın yaratacağı tahribatı nasıl en aza indirgeyebiliriz bunun yollarını aramalıyız. Gerek ekonomik, gerekse sosyal yaşamda ortaya çıkabilecek olumsuzlukların yaşanmaması için topyekûn bir dayanışma ruhuna ihtiyacımız var. Tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının birlikte ve ortak akılla hareket etmeleri gerekir. Sorumluluk hisseden tüm çevrelerin salgın nedeniyle evlerinde kalan yurttaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karışlanmasını noktasında çalışmalar ortaya koymalıdır"

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'tan yeni açıklama geldi. Kavga yerine çözüm zamanı olduğunu kaydeden Aktaş, bu manada herkesi göreve davet etti. Aktaş'ın açıklaması şu şekilde; Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Gökhan Ataş, bugün geldiğimiz noktada üzerimize düşen siyaseten münakaşa yaratmak değil çözüm üretmektir. Son günlerde sosyal medya üzerinden Partimizi ve şahsımı hedef alan kişileri hayretle ve üzülerek takip etmekteyim. Toplumsal birlik ve yardımlaşmaya ihtiyaç duyulan bu zor günlerde iktidar partisinin ilçe başkanının görevi; insanların ihtiyaçlarına cevap vermek olmalı Darıca ‘ da yaşayan vatandaşların halini düşünmek olmalıdır. Bir yanda evde kal çağrılarına uymağa çalışmak, bir yandan işine gitmek zorunda olmak karmaşası ile karşı karşıya gelen ve geçim sıkıntısı çeken insanların derdiyle dertlenmesi gerekirken gereksiz ve anlamsız polemiklere girmek değildir. Darıca’ lı yurttaş ödemesi gereken faturalarını, ev kirasını mutfak giderlerini düşünürken bu polemiklere girmek gerçek durumu gizlemeye çalışmaktır. Bizim mayamız Kuva-yı Milliye bizim mayamız Kurtuluştur, Kurucu iradedir.  Cumhuriyet Halk Partisine dil uzatmak kimsenin haddi değildir.  CHP Darıca İlçe Örgütü olarak ilçe yönetimi, belediye meclis grubu, kadın ve gençlik kollarımızla dün olduğu gibi bugün de ve yarın da vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bu süreçte herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini bekliyoruz. Başta Darıca Belediyesi olmak üzere sorumlu kuruluşların vatandaşlarımızın yanlarında olduğunu ve sorumluluklarını yerine getirmelerini görmek isteriz. 

DAYANIŞMA RUHUNA İHTİYACIMIZ VAR 
Siyasi görüşleri ve farklılıkları bir kenara bırakarak bu zor günlerin üstesinden gelmek adına başta Darıca’mızda, Kocaeli’nde,  birlik ve bütünlük içerisinde sağduyulu hareket etmeliyiz. Bizlerinde üstüne düşen ne varsa destek olmaya hazırız. Bu zor zamanlar da salgın hastalığın yaratacağı tahribatı nasıl en aza indirgeyebiliriz bunun yollarını aramalıyız. Gerek ekonomik, gerekse sosyal yaşamda ortaya çıkabilecek olumsuzlukların yaşanmaması için topyekûn bir dayanışma ruhuna ihtiyacımız var. Tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının birlikte ve ortak akılla hareket etmeleri gerekir. Sorumluluk hisseden tüm çevrelerin salgın nedeniyle evlerinde kalan yurttaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karışlanmasını noktasında çalışmalar ortaya koymalıdır"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.